basaktpe12 Kızlar idrarda proteinin yüksek çıkması kanda crp nin yüksek çıkması Ve kanda kreatinin yüksek cıkması ne demektir? hamileyim bu arada
Gunsenin basaktpe12 enfeksiyon mevcut ve bol su içmenizi öneririm, sağlıkla kucağınıza alın evladınızı☺️🙏
Duyulurum basaktpe12 diğerlerini bilmiyorum ama hamilelikte idrarda protein ciddi bir şey. Preeklampsi belirtisi. Ne kadar yüksek çıktı? Hamileliğin kaçıncı haftasındasiniz?
Gunsenin basaktpe12 bir de proteinüri böbrekle alakalı olabilir bunu doktorunuz değerlendirmeli, kreatin yüksekliği de aynı şekilde, ama crp enfeksiyon olduğunun belirtisi olarak yorumlanır, tabi doktorunuz daha iyi bilgi verecektir.
kokusudalin Sebebini net bilmiyorum sadece protein ve kreatin bende de yüksekti doğuma kadar hastanede kalmıştım. Böbrek büyümesinde dolayı. Doktor görmedi mi daha sonuçları 😊
basaktpe12 Duyulurum değer yazmıyor sadece basında ünlem işareti var negatif olması lazım iken farklı yazıyor gebeliğimin 18.haftadayım
basaktpe12 Gunsenin doktoruma sordun enfeksiyon ve kum dökmesi dedi ama 2dir böbrek ile ilgili testlerim yüksek çıkıyor şüphelendim
Gunsenin basaktpe12 hamile olduğunuz için bol su için benim önerebileceğim tek şey bu olabilir, çünkü enfeksiyona da böbreklerinizede iyi gelecektir🙏🙏