zeynepduha Kızlar normalde gece dolu olan memeler bu sabah yumuşaktı kızımı da öyle çok emzirmedim gece iki defa falan doktor dikkat et sütün azalıyor olabilir dedi hemşire de memeler terbiye olmuştur dedi kafam karıştı kızım henüz iki aylık 😔
Dery zeynepduha korkma bol bol emzir bi süre sonra göğüsteki süt rahatsızlık vermiyor bende ayni paniğe kapılmıştım hatta mama aldim eve. Emzirmedigimde patlayacak gbi olurdu. Suan saatlerce emzirmeyim rahatsizlik vermiyor
Ruzgo35 zeynepduha canim terbiye oluyo meneler benimde onceden oyle bi siserdi ki agridan duramzdim simdi yumusak ben sagarak veriyorm sutum ayni yani sertkende yumusakkendw
TDE zeynepduha değil benim kırkım çıkmadan o şekilde oldu şimdi 5 aylık ayda 700 gr basen 600 gr alıyor. Süt azalmış olsa almaz değil mi bu kiloları. İçine kurt düşürme benim sütüm çok bol de sürekli inan buna bu da sütü arttırır bol bol su iç Bi de bol bol emzir gerisini boşver Bi de bez sayısını takip et
Nevanin_annesi zeynepduha bence kişiden kişiye ve memenin süt tutma kapasitesine göre değişir. Kizim 8 aylik ben 4 saat emzirmesem ağrıdan duramam ve hemen tıkanır memem. Belki sizin süt tutma kapasiteniz fazladır. Olumsuz düşünmeyin süt olumsuz düşünceyi sevmiyor maalesef