Ederse Bebişlerin bayramlıkları hazırmı ne giydirceksiniz önerileri alalım ♥️ Veya hazırsa fotoğraf 😍
Kadifemsii Ederse almadım little honey bunnies sayfasından alacağım çok güzel kız bebek için kıyafetleri var
acimavi Ederse ben geçen sene sezon sonu indiriminden bir sürü elbise almıştım, onlardan bir tanesini giydireceğim nasip olursa☺
UraSsmom Yaz bi türlü gelemediğinden giymediği o kadar çok kıyafeti var ki 🤦🏻♀️ Ama ben dayanamayıp alırım yine sanırım
Turunculu Ederse bayram mı geldi🤪 dünya yansa haberim yok. Aylar günler karıstı. Gecen gün Bi yere tarih atarken mayıs yazdım. Ne mayısı dediler megerse hazırana gecmiş iz. Mayıs ne ara bitti bu arada 😏
Twinsmomee Bu yaz için bir sürü kıyafet almıştım havalar bozuk giydiremedim çoğunu onlardan bir elbise giydircem 😄
Ceylane Ederse bir sürü giyilmemis elbise falan var büyük ihtimal almayacağım ama kismet yinede tabi. Havalar bozuk devam ederse kesin almam gerekir hava sartlarina göre
EslemDilan Ederse almadim henüz dolabında giymediği bir sürü kıyafeti var pandemiden dolayı eve kaapndığımız icin çoğunu giymesi nasıp olmadı en güzelini bayrama giyer allah nasip ederse🥰