1prens1prensess Momys_-girl valla ben nuk almıştım biberon tutmuyor diye çok güzel tutmuştu onunla aynı anne göğüsü gibiydi
-Gizem- Momys_-girl ben philips avent almıştım fazla sütümü sağıp veriyordum meme gibi emiyordu bir kez wee baby normal biberonla verdim onla içemedi bir türlü o zaman anladım aventin iyi olduğunu
Gizemhzl -Gizem- aynen.benimki de baska bibeeon almıyor. Bir pazar karantşnasında sokağa pat diye düşüp kırıldı. avm ler kapalı. Nöbetci eczanelerden tek tek araya araya 2 numarasını bulambilmiştim. Allahtan 1 numara baslıgı saklamışım o gün kabus gibiydi.
Bgmtncr Lansinoh aldim kargoda su an bakalim tutacak mi biberon tutmayınca sivi seyleri vermek cok zor oluyor insallah tutar
Barkinalpinannesi Momys_-girl ben chicconun biberonunu aldım memnunum , açıkcası biberonda cam kullanmak tercihim ama 3 yasında oğlum kıskandığı için hep alıp atıyor herseyi 😅 o yüzden plastik tercih ettim linkini atayım bir bak istersen hem 250ml hemde fiyatı cok uygun 🥰 https://m.trendyol.com/chicco/natural-feeling-biberon-2-ay-250ml-p-66877476?adjust_t=ei1zb4_q4nmai&utm_source=email&utm_medium=free&utm_campaign=TY_TR_Shipped&adjust_adgroup=all&adjust_campaign=TY_TR_Shipped&adjust_tracker_limit=999999999&client-async-force=
Barkinalpinannesi Momys_-girl memnunum benm oğlum 1 aylık olcak yarın bunu kullandım hemende kavradı tuttu biberonu 😊
nurvzr Momys_-girl tommee tippee anne memesine çok yakın. Aventlerden daha iyi diye düşünüyorum çünkü akış hızı yüksek biraz aventin boğzına kaçabiliyor. Tommee tippeeye bir bakın derim
Pamirileyenibirhayat @Momys_-girl tomme tippe canım benşm oğlum 5 aydır onu kullanıyor mükemmel hem de göğsümü bırakmadı