alchn Oglum siyah kaka yaptı 2 gündür ve siyah kaka icinde sanki talas gibi böyle susam mi desem gri gibi de biseyler var toz gibi neden acaba ilaç kullanıyor demir ve cinko vede polivt acba demir ilacı mi yaptı bıraksam mi
Aley_ alchn Demir ilaçlarının genelinde bu durum oluyor. Yetişkinlerde de Çocuklarda da gözlemlenebiliyor, sıkıntılı bir durum değil demişti hemşire demir ilacı için bilgilendirme yaparken.
haziranin25i alchn kan ilaçlarında bu durum oluyor. Yetişkinlerde bile yapmakta. Kan ilacınızı değişin. Ocean kullanın 🤗
DurikoMom alchn nasıl bi siyah çünkü bizdede oldu sonra test yaptırdım bağırsak kurdu çıktı yedikleri şeylerden geçebiliyo ilaç kaynaklı olmayabilir
Aarel Evet demir ilacı eğer saglık ocagının verdıgını kullanıyorsanız bırakın daha temız ıcerıklıler var onlardan kullanın
Aarel Ferro sanol B kullanın surup bende aynı durumdaydım bu surup kabızlık yapmıyor veya kakada renk degısımı
Pelin-Emir35 Aarel ya en güzeli o ama siringayla vermeme rağmen mahvetti oğlumun dişlerini dayanamadım sidefer e geçtik ama doktorumun tavsiyesiyle
Aarel Ama sakın bırakmayın surubu düzenli içirin demır eksıklıgı huzursuzluk yapar bebekte uykusuzluk ıstahsızlık
Aarel haziranin25i fazla eksıklık varsa ocean damla oldugu ıcın vermıyorlar eksıklık giderılene kadar surup ıcmesı gerekıyormuş
alchn DurikoMom bilidnkz simsiyah katı ve grili böyle icinde sumak vae gibi pütürlü o sumak tarzı şeyde açık renk
DurikoMom alchn rica ederim canım aklında soru işareti kalıcağına test yaptır çok şüpheleniyosan için rahat eder hem