Ozge-2012 Iyi günler kızlar 8 ay 2 günlük kizim var emeklemeye niyeti yok ama poposunu n üstünde bütün odayı geziyor sizin nasıl ?
Sule_eylul2906 Ozge-2012 benim kızımda 11 ay 14 günlük emeklemedi hiç ve niyetide yok canım elinden tutup yürütüyoruz diğer türlü oturduğunda popo üstü sürünerek heryere gidiyo😀
Serap02 Ozge-2012 bazı bebekler böyle emekler yani anlattığımız gibi hem her bebek emeklemez tedirgin olmayın
asenur04 Ozge-2012 benim kizimda oyleydi emekleme ile ayni dedi doktorumuz onemli olan hareket etmesi demisti
Yahmir Ozge-2012 benimki 7 ay 15 günlük. Emeklemeye niyeti var gibi bacaklarını ve popoyu hep kaldırıyor ama o eller ve kafa asla kıpırdamıyor 🤣 twerk yapar gibi popo sallıyor anca 🤣
Urasmom Benim bebeğim de öyleydi hatta annem bana çektiğini söylerdi. Şimdi 11 aylık daha yeni emekliyor. Biraz geç oldu belki ama her bebeğin gelişimi farklıdır.
2kizbiroglan Ozge-2012 bir yaşında oğlum aynn popo üstünde gidiyo bu bir haftadır emekliyo yürümeye hiç diyeti yok gibi 😅
F-Betul Ozge-2012 11 ay 20 günlük aynı emeklemiyor, sıralamıyor yaşıtları Yardımla da olsa yürüyorlar, kızım tembel mi yoksa sorun mu var anlamadım. Doktora götürmeyi düşünüyorum.
Ozge-2012 Benimle ayni durumdayız olan ne cok bebeğimiz varmış valla ufacık birsey odanın içinde popo üstünde gidiyor cok hos 😂