CanimKizimmm Bebegim 4aylik alnı 36.6 ama koltukalti 38 ve uzeri cikiyor zibinla gezdirdim koltukaltina islak pamuk koydum 37oldu az once yine baktim yine 38.2 olmus bu ne demek niye boyle ??huzursuzlugu falanda yok ama oof ilk bebegim bilmiyorum hicbisey
Serap02 CanimKizimmm koltuk altında ateşi var da alnında neden çıkmadı acaba koltuk altını hangi ateş olcerle olctunuz
GoGirl CanimKizimmm koltuk alti en dogru olcen doktora goturmekte fayda var kucukmus daha temazsiz farkli farkli ölçüyor
Mom090 CanimKizimmm yok o saçmalıyor koltuk altından ölçen dijitaller var ya eczanede 20-25 TL bişey onunla ölçmelisin temassızla koltuk altı ölçülmez
Minikoalamm CanimKizimmm canım o Ateş ölçerler sadece baş için vücutta farklı ölçüyormuş acilde doktor demişti koltuk altı için diğerini kullan
Mom090 CanimKizimmm bence öyle temassız olanla sadece alnını ölç dediğimle koltuk altı ölç doğru sonucu öyle alırsın canım
CanimKizimmm Minikoalamm simdi soyledim esime alicak gelirken bide onunla bakicam bilmiyorum ki iste firt firt heryere onla bakiyorum sonra panik oluyorum🤦🏻♀️