Nrglkrm Kzvural2542 merhaba şuan bebeğim 1 yaşında hep sol göğüsden emdi şuan aşırı derecede fark var ne yapıcam bilmiyorum asla sağ almadı şuan zaten yok denecek kadar az süt geliyor sağ göğüsden çok kötü bir durum maalesef
Kzvural2542 Benimde sag göğsümde sut var diğerinde çok az Tek memeyle buyutebilirmiyim ya da sütümü nasil artirabilirim bu durumu yaşayan varmi
Momys_-girl Kzvural2542 biz de aynı durumu yasıyoruz benşm de sol da yok ve olmadığı için bebeğim de emmek istemiyor sinirleniyor süt gelmeyince ve bende sağ ile idare ediyorum arada mama da veriyorum ama güblük 30 cc
Kzvural2542 hunilimomm yeterli geliyomuydu tek meme sut artırıcı bisey kullandınız mı ben arada mama da veriyormda acaba acmi kaliyo diye
Nrglkrm Kzvural2542 yetti hiç mama vermedim, hala emiyor zaten arttırmak için ekstra bişey yapmadım bol bol su içtim sadece
hunilimomm Kzvural2542 gayet yeterliydi bol su içtim sadece yediklerime dikkat ettim artı bisey yapmadım canım
kenankaan Benim oğlumda 1 yaşında, ilk bikaç ay solu emdi sonra bıraktı. Sadece sağ emiyor ne yapsam diğerini almıyor. Emmeyince de süt kesildi zorlasam çok az geliyor.
Pinky35 Benimde bebeğim sürekli sağa istiyordu , maalesef biraz zorlaya zorlaya alıştı soldan da emmeye. Çok şukur. Benimde sol da daha çok var. Ordan günde bir defa sagım yapıyorum 😊 8 aylık bebeğim🙏🏻