bidibidibidi Bebeği veya çocuğu yaşıtlarından uzun olan annişlere soruyorum; Bebeğiniz uzun mu doğdu? Aylık kontrollerde veya yıllık kontrollerde hep boyu ve kilosu ilerde miydi? ❣️
leynanin_pembemantosuu bidibidibidi 9 aylık oğlum şuan 76 cm 35 haftalık doğmasına rağmen 50 buçuk cm di boyu
Kadifemsii bidibidibidi kızım 52 cm 4.100 doğdu hep öndeydi boy kilo tabi doktorumuz öyle diyor şimdi 11 aylık 10 aylıkken 74 cm di ama bana çokta fark var gibi gelmiyor
Mom987 bidibidibidi Baş çevresi bana çekmiş kilosu da zayıf ama boyu bana ve babasının boyuna bakacak olursak uzun. Daha uzun bebeklerde var ama anne babanın boyuna bakılarak uzun gibi biraz ilerde nasıl olur bilmiyorum. Ergenlik döneminin etkisi fazla olacak.
bidibidibidi Kadifemsii maşallah 😊1 yaşından sonra boy uzaması çok azalıyormuş bugün hemşire söyledi 😊 yani artık her ay 3-4 cm uzamayacak 🌸
Dilanbozkurt bidibidibidi eşim 1.80 bende 1.70. Abilerim falan da çok uzun sanırım genetik dediğiniz gibi🥰❤️
bidibidibidi Dilanbozkurt kesinlikle genetik😊 tabiki beslenme faktörü de var ama genetikte varsa birde güzel besleniyorsa uzun uzun serpiliyorlar 🌹😊
bidibidibidi Kadifemsii 😊 bende bugün dedim eskisi gibi uzamamış benim oğlumda 9 aylık. Artık eskisi kadar her ay uzamayacak dedi 🌸
2bebeannesiii bidibidibidi Kızım 50 cm doğdu . 18 aylık kontrolüne gittiğimzde 88 cmdi . Sağlık ocağındaki ebe bi tık uzun dedi . Bende çok kısa değilim 1.68 boyundayım eşimde uzun 1.81 boyunda . Sanırım kızımızda uzun boylu olcak .
ipek39ela bidibidibidi Kızım 49 cm 3090 gram doğdu, ama boyu ve kilosu hep önde gitti, su an 20 aylık 14 kg boyu 90 cm 🌸