1prens_1prenses_Annesi Kızım 9 gün sonra 6 aylık olacak ve kızımda arada hırıltı oluyor başına gelen varmı sizce neden hırlıyor burnu temiz
Lina1205 1prens_1prenses_Annesi bizimde vardı kaç defa doktora götürdüm bişey derlerdi normalmiş yani her bebekte hemen hemen oluyormuş
Dehya 1prens_1prenses_Annesi genelde burun tikanikligindan oluyor cok hiriltisi varsa her emmeden önce acin burnunu
-erCansu- 1prens_1prenses_Annesi 1 bck yaşında sonunda geniz eti olduğunu anladık hiriltinin sebebi mesela 2 senedir ayni aylarda hiriltisi oluyor alerji damlası kullaniyoruz düzeliyor burun etleri sisiyormus test yaptıracağım 3 yaşını gecince tabi aynı şey olmayabilir
Newmom2020 1prens_1prenses_Annesi benim bebeğim alerjik olduğu için burnu açık olmasına rağmen çok hırıltısı vardı o aylarda, doktora gittiğimizde bir şey yok deyip oksijen veriyorlardı biraz sadece, geçmiş olsun
1prens_1prenses_Annesi Newmom2020 saolun bende acaba balgam mi var dedim ama balgam olsa sürekli olur ama arada bi hırlıyor ve burnunda açık yani