Sefalarlahayat https://resimyukle.io/r/gSsm1gFFQ8 kızlar oldu mu bilmiyorum ama evimden minnacık siyah böcekler çıkıyor ama küçücük ilk defa görüyorum ismini ve nasıl kurtulucagımı bilen var mı ?
Selcan Sefalarlahayat susam böceği olarak geçiyor bunlar evinizde tarhana ve tarzı hamur tarzı şeyler varsa kontrol edin içlerini orda cok oluyorlar. Varsa atın posetleyip. Yoksa kurtulamazsiniz 😔
Oylesine_biri Sefalarlahayat evinizdeki bi bakliyat bozulmuş pirinç un mercimek herşey olabilir kuru patlıcanlar bile bi kontrol eden onun larvası bu onu bulup atın
1prensAnnesii Güve larvası bu yani evinizde bakliyat olabilir veya herhangi bisey bozulmuş ve guvelenmks onu bulun çünkü yumurtlamış ve artık larvalar eve dağılmış aynı sorunu yaşadım
yazkokusu 1prensAnnesii güvelerle nasıl baş ettiniz aynı sorun bende de var . Bakliyatlar güvelenmiş. Ne varsa attım her yeri temizledim ama hala bi yerlerden kelebek çıkıyor delircem .
1prensAnnesii Sefalarlahayat bende kelebekleri temizlemiştim ondan sonra yavrular piyasaya çıktı yani illa kelebeğe gerek yok
sahranur Uçuyor değil mi bunlar? Bizde de vardı adını bilmiyorum ama muhtemelen balkonda güvercin yuvası varsa ondan oluyor gördüğünüzü öldürün yuvanın civarına sinek ilacı sıkın ben öyle yaptım yuva boşken tükendiler
Sefalarlahayat Buket1244 sanki sizin attığınız biraz büyük gibi evdekiler minnacık nokta kadar çoğu zaman toz zannediyorum ben