Ada_kiz Kızlar kızım beş aylık eskiden dokuzda uyurdu ve sadece emmek için utanırdı (uykuda emerdi) şimdi iki saatte bir uyanıyor ağlıyor sizce sütüm yetmiyor olabilir mi
ebru23 Ada_kiz benim kızımda 5 aylık ayni durumdayız bence yetiyordur ama dış kaşınma problemimiz var ondan dolayı diye düşünüyorum ben
Ada_kiz Dorukcumunannesi evet öyle düşünüyorum ama kilo da az alıyor geçsek mi diye de düşünmüyor değilim doktor 6. Ayı bekle dedi
EsraEfee Ayni donemdeyiz 2 hafta yasadik bu sorunu.gece uykulari duzenliydi. 2 hafta boyunca saat basi aglayarak uyandi.bizde dis dedik herhalde ama gelen giden yok.cok sukur 2 gecedir uykusu eski haline dondu
Hazal22 Ada_kiz aynı bizim de öyle 5ay 20günlüğüz 1aydır bekliyorum geçecek diye.sürekli kalkıyo gece ve ağlıyo çıldırmak üzereyim
Dorukcumunannesi Ada_kiz doktor ne dediyse onu yapmak lazim tabi ama banada 6 ayi bekle demisti benim oglum kilosu normaldi düsuk degildi ama ben yinede ufaktan ufaktan basladim 5 bucuk aylikken,hicde bisey olmuyo
Ada_kiz Dorukcumunannesi tadımlık veriyorum bir kaşık falan ama birde süt alerjimiz var cesaret edemedim açıkcası
NarTanesi Ada_kiz çok şükür bizde bi anormallik yokmuş çünkü biz de aynı durumdayız 😅😅 bu uygulamayı işte bu yüzden çok seviyorum
Papatyam Ada_kiz bu 5. Ay öyle bi ay ki kızım saat başı uyanmaya başladı şimdi 10 aylık oldu yeni yeni iki , üç saat e uzadı kalkma süresi. Allah yardımcımız olsun