AmineEslem Slm süt sağan anneler, kizim 9bucuk aylık ve doğduğundan beri sağiyorm ve 2 gündür icmek istrmiyor başina ayni şeyler gelen varmi? Dewam sağdiniz mi icmese bile birde ek gidada meyve haric birşey yemiyor
Arenn AmineEslem dönem dönem aşırı iştahsızlık oluyor maalesef benimkide emmedi 17 ay sağarak verdim bazı günler 20 cc zor içtiğini bilirim diş zamanı olabilir
Arenn AmineEslem delicesine sağdım sütüm çook fazlaydı(400cc tek seferde) az geciksem mastit oluodum o yüzden hastane tipi makina kiralayıp sağdım 17 ay kesmeye kıyamadım en son artık sağlık sorunlarım nedeniyle ilaç başlamam gerekti bıraktım tam 9 aylıkken diş çıkardı iştah gitmişti o dönem
1ben1eymen Arenn Maşallah tebrik ederim gerçekten 😊 Bende meme reddi yaşıyorum bebeğim 1 aylık. Sağarak veriyorum 2 haftadır. Mamajo kullanıyorum ama çok uzun sürüyor. Hastane tipi kiralayacağım, hangisini kullanıyorsunuz?
Arenn AmineEslem saymadım desem😊 bir ara maalesef sürekli makina başındaydım annem olmasaydı yanmıştım gerçekten gece de yatmadan sağardım 1 kere kalkıp sağardım bide kalkınca yani 3 saat war yok zaten sağmak 1 saat sürerdi ben anca 1 saat boş kalırdım ve bida sağardım ama benimki extra bir durum çok sağmak da iyi değil artık ben mecburiyetten sağıyordum yoksa sancıdan duramıyordum şişlikten en acısı sağıp döküyordum 2 dondurucu full doluydu ama kullanmaya gerek kalmadı 😥
Arenn 1ben1eymen bende mamajoo almıştım ama baya acıtıyordu yolculukda dışarda falan kullandım ama evde ameda elite kiralamıştım turkuaz bir makina nette hastane tipi makina yazınca çıkar kiralama şirketleri war baya ben istanbul Anadolu yakası maltepe den kiralamıştım sayfaları biberon.com ordan bakabilirsiniz 17 ay boyunca kira ödedim😊
1ben1eymen Arenn Bulunduğum şehirde Medela ve Ameda var. İkisi hakkında da bilgim yok. Memeyi boşaltsın tamamen istiyorum. Çünkü mamajo boşaltmıyor. Sağma bitince kendim elimle sıkınca da devam ediyor gelmeye çünkü 😊 Bu arada sütünüz kademeli bir şekilde arttı mı yoksa hep böyle miydi. Çünkü benim şuan 100-120 oluyor 1 saat sağınca. 1 aylık bebeğim. Artar dimi zamanla🌼
Arenn 1ben1eymen düzenli sağım yaparsanız artar ama sizinde az değil maaaşallah nazar değmesin ikiside aynı özellikte makina birini imkanınız warsa temin edin mesela şöyle ben mama masrafı yapmadım hiç arkadaşımın sütü yoktu ayda 1000 tl lik mama alıyordu bense 200 tl kira ödeyip anne sütü içirdim değer yani çok aşırı da sağım yaparsanız çoook artabilir benşm öyle oldu artık içsin diye değil memelerim in sancısı azalsın mastit olmıyom diye sağıp döküyordum benimki extra bir durum çileydi resmen bide merak edip joker baby den promalt almıştım ayyy o beni mahvetmişti aşırı süt yapmıştı 1 kere içtim bidaha da almadım süt mısır bide çoo sewerim resmen hiç yemedim süt daha da artmasın diye he bide adet döneminde yarıyarıya azalma oluyordu birkaç gün sonra eski haline geliyordu uzun oldu faydalıdır inşallah ☺️
1ben1eymen Arenn Evet haklsınız bende kiralayacağım bugün 😊İnşallah benimde sütüm azalmaz da artar. Dediğiniz promalttan bende alayım az artar belki benimde😀
Arenn 1ben1eymen ilk zamanlarda sık sık sağın artar diye düşünüyorum gelmiyor diye bırakma masaj yap tarakla tara sağmaya dewam et tıkanık bir kanal açılır ve süt gelir benim tam bitti derken bi bakıyorduk şakır şakır gelmeye başlıyordu☺️
1ben1eymen Arenn Evet ya sağım yaparken sert yerleri elimle bastırıyorum az hemen geliyor süt fatkettim onu😀
Arenn 1ben1eymen öyle oluyor o şekilde dewam edersen sorun yaşamazsın tahminim bol sütlü günler dilerim☺️