mommohter Arkadaşlar genital bölgemde siğil var yakılması lazım doktorum doğumdan sorna gel yakalım demişti şimdi 3 aylık bebeğim var bu işlem kısa mi sürüyor uzun mu bebeğim etkilenir mi bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi
Annis-ogul mommohter evlenmeden önce kolumdaki sigilleri yaktirmistim cnm kısa suruyor 5 dk bile değil
visneli_turtam mommohter Merhaba cnn,doğal elma sirkesi ile de yok edebilirsin sigilleri, pamugu ıslatıp siğillerin üzerini sil,gün-de 3 kez yap bunu, ilk 2_3 dk çok yakacak ama ise yarayacak, benim öyle 5 gün içinde yok oldular,hamilelikte çıkmıştı
Birprensesannesi27 mommohter 10 saniye sürüyor 3 4 defs gidiyorsun iki hafta arayla bu arada sizi happy mom dan hatorladım hamileyken orda post acmıştınız heralde 🤭 gecmiş olsun 💓
mommohter Sibell777 çok teşekkür ederim peki bu durumdan bebegin etkilendi mi ne kadar sürdü bı de tekrar çıktı mı
Sibell777 mommohter ben bebeğimden önce yaptım ama asla etkilenmiyor o hamileyken bebek etkilenebilir demiştir bence suan yapabilirsin asla o an yapıyor ve bitiyor ama benim aşırı çok vardı sürü vardı sanki orda 😁 ama hepsi geçti senin hemen söner