Canbebek2018 Oğlum 3,5 aylık çok gazı var. Gaz ilacı olarak sab agulin kullandım en son olarak doktor relaktaz diye bir ilaç verdi. Tavsiyeleriniz neler..🙁🙁
Esma34 Canbebek2018 kimyon kürü kesinlikle çok etkili bi kaç kez kullandıktan sonra gaz sorunu kalmadı. Bir çok damla kullandık hiç birinden fayda görmedim. Damlaların bünyeye göre etkisi değişiyor bence.
Mnkdnyam Canbebek2018 az önce eşim maflor aldı teyzemde kullanmış ve bebeği şuan iyi bende artık gazdan yıldım eşimde aldı geldi ve şuan mışıl mışıl uyuyor bakalım bu hafta kullanıp görücez
Bisaniye Canbebek2018 muhtemelen laktoz intoleransı var diye vermiş canım. Bir süre laktozsuz süt tüket paketli ürün yememeye çalış. Oğlumun 3 aylıkken başladı şimdi 5 aylık oldu epey azaldı. Damlayı ihmal etme derim. Ben önceleri neredeyse her emzirmede veriyordum şimdi sadece gece yatarken veriyorum
Fatmahumagok Canbebek2018 Nurse Harvey's bizde ise yaradı bu gaz damlası işi bebekten bebeğe değişiyor siz deneyip bulacaksiniz
Gamze0677 Benim kızım kolik kendini yırtıyor sancıdan sürekli suyun içindeyiz ve masajdayız bizde işe yarıyor çok şükür 🙏🏻
Mnkdnyam Canbebek2018 düne kadar onu kullanıyordum ama şuan resmen maflor kurtarıcım oldu Allah’ım inşallah böyle gider nazarda etmek istemiyorum ilk defa bir gece uyuyor sorunsuz tavsiye ederim
Canbebek2018 Bisaniye aslında yediklerime çok dikkat ediyorum. Hazır almıyorum.ev yemekleri tüketiyorum.asitli şeyler hiç içmiyorum ama neden böyle oluyor gaz anlamıyorum.dün bu ağlamalardan doktora götürdüm. Gaz sıkışması dedi barsakları çokhareketli dedi