Feyza2918 ben süreci size baştan sona yazayım. öncelikle kan tahlili yaptırdık ve bu tahlilleri anestezi doktoruna gösterdik. Doktor herhangi bir problem yok dedi ameliyat için dedi.Sabah en son 5 gibi emzirdim. Hatta doktor özellikle katı gıdadan çok anne sütü veya formül süt önerdi. 5te emzirdim uyuttum 7 gibi uyandık 8de hastanede olmamız gerekiyordu. 7 de uyandığında daha çok acıkmamış gibi görünüyordu çünkü huzursuzluk yoktu. Hastaneye giderken de oto koltuğuna oturtmadım kucağıma aldım etrafı izledik o şekilde oyalanmış oldu. Hastaneye gittiğimizde işlemleri yaptırana kadar yine bir sıkıntı yoktu işlemler bitti odamıza geçtik zaten doktorumuz bizi bekliyordu. Damar yolunu ameliyathanede açtırmayı önerdi bizde kabul ettik. Sebebi ise ağlayacak ne siz gerilin ne hemşire gerilsin dedi yavrunuz önce Allah’a sonra bana emanet dedi. Doktorumuz kucağında indirdi.
2 saate yakın bekledik çünkü sünnette vardı.
oğlum geleceği zaman hemşire bez istedi bende birlikte gitmek istediğimi söyledim birlikte indik ameliyattan çıkarken baygındı hala ama tam anlamıyla değil yani mayhoştu ara ara uyanıp ağlıyordu ama 5saniye falan sürüyordu sonra tekrar uyuyordu. Tam olarak ayılması 2 saati buldu. Hastaneye oyuncak götürmüştüm biraz onlarla oynadık 1 saat falan oyalayabildik zaten sonra hemşire geldi emzirebilirsiniz dedi. Merak etmeyin çok aç olmuyorlar çünkü aşağıda serum takılıyor o serum da yavruyu aç bırakmıyor içersinde bol miktarda şeker varmış bize de doktorumuz söyledi. Sonra ilk çişte çok ağladı sürekli krem sürüp kapattık hastanede kalmadık. Akşam taburcu olduk . Ameliyatına hiç bir şekilde pansuman yapmadım sadece sünnetine krem sürüp kapattım. Ağrı kesici olarak fitil kullandık çok şükür çok iyi geldi ağrısı olmadı. Sadece birkaç gün biraz mızmızlık yaşadık zaten 3 gün sonra da normal hayatımıza döndük.