Melek06 Yeni doğum yaptim ve Bebeğimi kuveze aldılar lütfen dualarınızı bekliyorum biran önce kucağına almayı nasip etsin allahim
Zeeyynoo Melek06 dualarımız sizinle inşallah canım benim de bebeğim 45 gün yoğun bakımda kaldı ve şuan yanında 36 gün oldu taburcu olalı siz sabırlı olun ve bol bol süt sağmaya çalışın bebeğiniz çok güçlü inşallah atlatacak bu günler ve bebeğinize kavuşacaksınız
TugbaY Rabbim yavruna kavuşturur en kısa zamanda inşallah 😍 ikinizde sağlıklı olun da arada ki zamanda su gibi geçsin inşallah
Mmomm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, merak etmeyin her şey yoluna girecek gülerek hatırlayacaksınız bu günleri 🌸
Alindoga0705 Rabbim hepimizi evlatlarimiza kavustursun Allahim guc kuvvet versin insallah merak etme benim 41 gun oldu her gun iyi oldugunu duyunca diyorsun ki iyi olsun da kizim hastanede olsun yeterki cani sag olsun diyorsunuz 🥰
Melek06 Alindoga0705 Amin canım inşallah kucağınıza almayı nasip etsin allahım sizin neden yatıyor acaba
Melek06 Zeeyynoo geçmiş olsun canım allah kucağınıza almayı nasip etsin cümlemize inşallah oğlumda enfeksiyon çıkmış oyuzden kuvezde benimde allahım yardimcilari olsun korusun minicik sabileri😢