Ayda__cansel saracoglu hekim degil kimyagerdir.ayrıca kendisini geliştirmemiş olabilir. Lisanstan mezUn oldugu 1900lü yıllrda kalmıs olabilir. Oysaki Bilim sürekli ilerler. Eskiden iyi bilşnenlerin sonradan zarar verdiigi ispatlanabilir örnegin ates ve sirkeli su tedavisi . Önemli olan kanıta dayalı yapılan calsmaları örnek almak. Avrupa bieliği gıda güvenlik otorite si sanırım 2005 yılında bu bilgi onaylamıs. Ayrıca meshur dedigniz doktorlar kısmına gelirsek tv de gördüügnğz hekimler o programlara cıkmak için para ödüyor cok iyi doktor oldukları için degil peograma para ödedikleri için cıkıp meshur olunca cuvalla parayı götürüyorlar ki meshur olmak içinde abidik gubidik bilgiler veriyolar lar bknz. Canan karatay. Bransı olan kardiyoloji tabipleri dernegi bile kendisinden sikayetci olup lisansının iptal edilmesini bile talepetmişlerdir. Bahsetrginşz feridun kunk a hic geçmeyelim babannemden baska izleyem yok sanıyordum 🤣🤣lavabo pompasyla bel fıtıgı trdavi edilmiyor inanın bana uzman fizyoterapistim. Keske okadar kolay olsa. Elektrik süpürgesiyle cekince gecse fln😊