Gizemka14 Hanımlar selam ben bi delilik yapıp kalıcı oje yaptırdımm 1 aylık 🤦🏼♀️💅çok araştırdım kimisi abdest geçer diyor kimisi geçmez yaptıran varmı acaba 🥲
Zeynep11 Gizemka14 bende kalıcı eyeliner düşünüyorum araştırdım bazıları abdest geçmez diyor bazıları geçer diyor 🤷♀️
EmineYilmaz Gizemka14 geçmez. Kulağımızdaki o küçücük küpe deliği bile ıslanmalı. Tırnaklara su değmiyor ojeliyken😔
Rainyellow Zeynep11 dövmeyle abdest alabilirsin abdestin amacı beden temizliğidir deri altı temizliği değil . 2. Si ojeyi sürmeden önce boy abdesti aldıysan ve bozulmamışsa cünüp değilsin ama bozulduysa ojelerini çıkarman gerek, namaz abdesti zaten alamazsın
Edasel Gizemka14 oje su geçirmediği için tırnak altı deri ıslanmıyor, bu sebeple abdest kabul olmuyor..
Zeyy16 Gizemka14 canm normlde zatn oje varken abdest alınmadıgına göre kalıcı oje varken de abdest kabul olmaz diye biliyorum
Gizemka14 Zeyy16 evet bende öyle düşünüyordum ama tırnak hava almazsa morarcağını bu yüzden hava geçtiğinden dolayı abdest kabul edildiği de söyleniyor yani heryerde ayrı şeyler
Eladerin Diyanet hattını arayın dini konularda en güvenilir bilgi ordan alırsınız .ama bende geçmiyor diye biliyorum