Mrvsltn Evet güzel anneler 5 aylık bir bebeğim var sadece bi diş kaşıyıcısı var ona neler almalıyım 🤔
Laayla Mrvsltn ben bir sürü çıngırak bi tane oyun halısı bi tane dönence bi tane bebek aldım babası iki tane kocaman ayı bi de ilk arabam diye bisiklet tarzı bi oyuncaktan aldı ve daha 2.5 aylığız ama oyuncaklar çok pahalı olduğu için indirimli görünce alıyoruz 23 nisanda migrosta oyuncaklara indirim geliyor ve arkalarında ay-yaş aralıkları yazıyor eğitici olanları tercih edebilirsiniz şok veya bim markete hatırlamıyorum hangisi olduğunu su havuzuyla topları gelmiş ikisi 30 lira alın bence yaza onunla oynayacak kadar büyür
Zeyyy Mrvsltn eli ile kavrayabileceği uzun çıngırak en ideali hem hoşuna gider. E bebekte ormandaki ayı bindigo mu ne vardı ben indirimde aldım onu kızım 2 ay elinden düşürmedi 🤣 zeka karları olabilir çıngıraklı top olabilir yine ses çıkaran şeyler aşırı hoşlarına gidiyo
yldrm986 Mrvsltn oyun halısı, çıngırak, dönence, müzikli oyuncaklar aldım ben, bayılıyor..Bir de konuşulanı tekrarlayan papağan aldım,onunla konuşuyor sabahtan akşama kadar, dikkatini çekti..3.5 aylık oğlum bu arada 😉
Deletedmom47 Mrvsltn Geç bile kalmışsın tatlım .Zeka kartlarımız var bizim mesela ,cıngıraklar var pusete takılabilen hem .Oyun halısı kısa dönemli olduğu ıcın almayı düşünmüyorum .Aktivite masası alıcağım bu ay sonu mesela birde fisher Price eğitici tırtıl var mesela .Bu tarz şeylere bakabilirsin .
Gamze0677 Hışırtılı Kitaplar var oyun kartları oyun halısı çıngırak benim kızım 4 aylık bunları aldım
Zeyyy Laayla hangi markete hangi gün geldi acaba su topu havuzu 😊 burda yokda başkasına baktirayim bende
Laayla Zeyyy bim de olması lazım canım şok bim a101 gibi marketlere oyuncaklar geliyor hem de uygun fiyata
iremturan Zeyyy canım havuz şok markette ama şok marketin internet sitesine gir yasadigin il ve ilçeyi yaz varsa çıkıyor fiyatı çok uygundu yoksa çıkmıyor zaten. Havuz topuda bime gelicek hangi gün bilmiyorum ama
Neslihansr green şokun bazı marketlerinde varmış bende bulamadım burda stok yokmuş . cepte şok diye web sitesinden arattır bulunduğun ili içeyi seç varsa şansına alabilirsin ☺️
Laayla Deletedmom47 eğitici tırtıl migrosta 50tlye düşmüş çıkamıyorum ki gidip alayım :( kaç aylık oldunuz aktivite masası ben de istiyorum ama eşim acele etme diyor
Sariballim Mrvsltn oyun halısı al bence şimdilik onun oyuncakları cıkıyor eline verip oynatabilirsinde ben öyle yapıyorum 😊
Deletedmom47 Laayla İnternet üzerinden satın al tatlım dışarı çıkmadan hepsini halledebilirsğn💃🏻.4 aylığız bizde fisher Prince aktivite masasını alacağım işte ayaklarını koymadan yerdede oynayabiliyor ki bizim ki erken yapıcak yürümeyi felan bu gidişle ayakta duruyoruz 2-3 saniye kendiliğinden o yüzden iyi olucak şimdiden yavaş yavaş keyfini çıkarsın oyuncaklarının alayımda 😇😂
Dorukcumunannesi Mrvsltn gec kalmissiniz biraz sanirim ,oyun halisi almayin bence artik zaten bir ay sonra donecek bebek icinde durmaz,bebegimin ilk zeka kartlari var onu alabilrsiniz,birde benm.cok memnun kaldigim fisher price egitici kumanda ve fisher price eglenceli hikayeler sesli kitabi
Laayla Deletedmom47 sanal migrosta bulamadım kalmamış sanırım :( ay maşallah ona aynen şimdiden almak lazım