Aybarsim74 Bebeğim 5 ay 6 günlük emerken saniyeler içinde kafası boncuk boncuk terlemeye başlıyor. Hiç sırtında falan ter olmuyor. Başına gelen var mı? D vitamini eksikliğinden olabileceğini duymuştum?
Liya61- Aybarsim74 evet canım benim bebisimde 5 ay 8 günlük benım bebegimdede oluyor o ya aşırı terliyor d vitamini eksikliğinden diye araştırdm ben bitti diye kullanmadım meğer kullanmak gerekiyorms d vitam ilacı devam edıyorm süreklı veriyorm terlemesi skntı bi rüzgar bıse vurdmu hasta olck
Aybarsim74 Liya61- evet D vitaminini eksik etmeyin bıngıldağının kapanması içinde düzenli kullanmak gerekiyormuş
Liya61- Aybarsim74 kullanıyoum düzenli bende yaa terlemesi ondanmıs hiç terlemezdi kullanmadm 2-3 hafta kdr terlemesi basladı
Sumeyyebaglan 8 aylık oldu doğduğu günden beri sadece kafası terliyo. Geceleri sürekli yastık değiştiriyorum
Evsen_2635 Aybarsim74 emerken baya yoruluyor ondna kaynaklı benimkide öyle mama yerken he ne terler geneldede terler ama hep kafası terler
Hilalrkmn Aybarsim74 bnm bebegimnde dogdugndn beri kafasi terler 9 aylik oldk eltimin kizi vr onunda sadece ayaklri cok terler 🙂