balpetegimmmm 1 ay 6 günlük bebeğim tüm gün uyuyor acıkınca uyanıyor emiyor tekrar yatıyor. Hergün gece 23:00-02:00 arası gözler araba farı gibi açık uyanık duruyor 😂 birde sabah 05:00-07:39 arası uyanık bu durumu nasıl değiştirebilirim 😭😭🤣
Cicekimftm balpetegimmmm zamanla değişecek bu durum. Hepsi düzene girecek. Henüz dünya ya ve size adapte olmaya çalışıyor. Annelik hem çok zor hemde çok güzel.
Gizem_ar Değişmiyor malesef yani zaman değiştiriyor benimki de o zamanlarda sabah 5te uyanır 7 bucuğa kadar beni tutardı artık dua değil yalvarıyodum Allaha nolur diye gözümden uyku akıyodu çünkü 😂 ama gecti zamanla şimdi 4 aylık olacak anasını hiç üzmüyor 😂
Yigit_pasam balpetegimmmm benimki 8 aylık oldu,gece uyanmalarini duzeltemiyorum pes ettim artık ama sabah 6 da alarm kurmuş gibi uyanmasa bari.uykunun en güzel yerinde hortlak gibi dolaniriz evde.cok özledim uyumayı 😭😭😭😭
Busraata balpetegimmmm büyüdükçe degişecek daha çok minik annesi bol sevgi temaslı günler ve gece gündüz ayrımını ögretin ben çok faydasını gördüm 🌸