Ecelna Kızlar acil cevap verir misiniz lütfen kafam çok agryodu akşam dokuz da vermidon içtim ve on bir buçukta emzrdm iki buçuk saat sonra falan bı sıkıntı olmaz inşallah bilgisi olan.? Bebeğim 5ay 25 günlük Allah’ın izni ile.
KoalasMom Ecelna Parol ve minoset öneriyorlar emziren anneler için, ama bir şey olmaz herhalde bir kere kullanmışsınız
PortakalliKahve Ecelna ben sadece parol içilebilir diye biliyorum. Bir de minoset+. Keşke içmeden önce iyice araştırsaydınız içiniz rahat ederdi
Gulenes Ecelna parol ve minoset kullan bi dahakine ama vermidon da çok ağır bi ağrı kesici değil sorun etme
Ecelna Zeynepnazinannesi teşekkür ederim önden biraz sagacaktim eşim sagdrmadi kaç saat geçti diye sonra içim rahat etmedi sormak istedim
Ecelna Dmt-01 Zeynepnazinannesi Gulenes PortakalliKahve KoalasMom Ebrshnyslrt teşekkür ederim kızlar❤️ parol bna hiç fayda etmiyor o yüzden attm
Dmt-01 Ecelna prospektüsünü okuyabilirsiniz içinde kafein oldugu için süte geçip bebeğe huzursuzluk uykusuzluk gibi etkileri olabiliyormuş ama birkez içmişsiniz bişey olmaz Allahın izniyle bence bidaha içmeyin ama parol ya da minoset+için
Dmt-01 Ecelna malesef benimde öyle parol etki etmiyor dolorex etki etmiyo apranax hemen geçiriyor aslında ama oda mideme dokunuyo daha kötü oluyorum emzirmiyorum ben oyüzden ilaç sıkıntım yok ama kolay kolay hiçbi ilaç kesmiyo ağrımı yani
Ecelna Dmt-01 benim de aynı vermidon da geçirmedi de bünye çünkü alıştı artk uyuyunca biraz hafifledi şükür