Prensss_annesi16 arkadaşlar beta hgc tearim 1.20 sizce gebelik varmı bir doktor yok dedi diğeri var ama daha 1 2 haftalıktır 2 hafta sonra tekrar kan bakalım dedi sizce varmıdır gebelik kan degeri böyle olup hamile olan varmi
EmineYilmaz Prensss_annesi16 1-2 haftalık bile denmez 1.20 negatiftir . Belki de erken test yaptın belki de yükselir bilemeyiz💕
leynanin_pembemantosuu Prensss_annesi16 sonuca göre yok sizde biliyorsunuzki 5 ve 5in üstü olması lazım hamilelik için şöyle birşey de var ben kn verdim 0.100 çıktı negatif çıktı 3 hafta donra 5 buçuk haftalık hamile olduğumu öğrendim 5775 çıkmıştı bekliyorsanız gebelik ilerleyen haftalarda tekrar kan verin derim
Burcu35 Prensss_annesi16 Benimde geciktiğinde kandaki test 1.20 çıktı bi kaç gün sonra adet olmuştum. 2-3 gün sonra tekrarlayın testi değerler yükseliyorsa gebelik vardır yoksa kadın doğumcuya gidip muayene olun adet söktürücüyle ilgili birşeyler verebilir
ReisinKizi Prensss_annesi16 negatif. 9 gün geçtiyse yükselmesi beklenmez daha ama doktor nasıl olabilir demiş anlam veremedim