melikeeomeer Kızlar sularımız yok yarın öğlen gibi gelecekmiş bu yüzden de gusül alamıyorum oğlum da dua okuyarak uyumaya alışkın okusam günah olur mu
Waffle melikeeomeer Ezberden okuyabilirsiniz diye biliyorum ama emin değilim yanlış bilgilendirmek istemem
ErenimBalOglum melikeeomeer kurani kerim içinde geçen ayetler okunmaz onun haricinde salavat istigfar fatiha gibi dualar okunabilir
FikretAcar Valla olmaz diye biliyorum Fatiha suresini dua niyetine okuyabilirsiniz şimdi yanlış bişeyde söylemiş olmayım ama
Tatlican FikretAcar fatiha kuranı kerimde gecen hicbir dua ezberde olsa okunmuyor fatiha dahil.subhaneke salavat kelimei tevhit okunur sifa dualari filan var intten bakarsaniz hem bebeginize şifa olur ben hep okuyorum
ErenimBalOglum melikeeomeer ihlas okunmaz canim fatiha dua niyetine okunabilir salavat getirirek uyutabilirsiniz bebeginizi ben öyle alıştırdım
Mom084 melikeeomeer olmaz sonuçta yani gusül temizlenmektir internetten açın bizimde duayla uyuyor ama ben internetten açıyorum
limonlukarpuzzz ErenimBalOglum tilavet niyeti olmadan, dua ve korunmak niyetiyle Fatiha, Ayet-el Kürsi, Felak, Nas gibi sureler okunabilir.
ErenimBalOglum limonlukarpuzzz ihlas okunmaz diye biliyorum ben fatihada dua niyetine okunabilir 4 yıl kuran kursunda kaldım okutmadilar okunur diye de öğretmediler
FikretAcar Tatlican şuan tekrar baktım dua niyetine okunabilir diyor hocalar Fatiha suresi isterseniz sizde bir araştırın yanlış bişey söylemeyelim