Anadolu Ay atağındayız televizyona hipnotize olmuş gibi bakıyor sakinleşiyor ama zararlı diye kapatıyorum var mı izleten izletip zararını gören
elifhanimm Anadolu 7 aylık izletmiyorum. Zaten tüm gün onun bakımımyemesi içmesi uykusu oyunu masajı derken bitiyor gerek duymuyorum işleri de gece yapıyorum
Kusannesi Anadolu tabiki zararlı. 18 aylık daha yeni yeni izliyor günde yarım saat yemek yaptıgımda falan
Waffle Anadolu Bebeğiniz daha çok küçük herhangi bir zararı olsa bile şu an belli olmaz zaten. Lütfen izletmemeye çalışın
pembeninkurku Anadolu canım elinden geldiğince izletmemeye çalış🥰 mesela ben bütün işlerimi gece yapıyorum yarının yemeğini bile akşam kızımı uyuttuktan sonra yaparım ki sabaha işim kalmasın kızımla ilgilene bileyim diye. sende bu şekilde yapabilirsin gün boyuda kızınla ilgilenirsin😌
SeraAslan Ayda henüz farkında değiller, muhtemelen ışık ve hareketler dikkatni cekiyor.Doktorumuz 5 aylık kontrolümüzde artık izletmeyin dedi.
MayneymisAltintop Cevabı sorunun içinde saklı ‘hipnotize oluyor’ ben 13 Ay hiç izletmedim şuan 29 aylık sınır çerçevesinde izliyor. Ve izletilmesine aşırı karşıyım aşırı! Çocuğa bundan daha büyük bir kötülük olamaz
Hamide55 Benim oğlumda 6aylik arda bakıyor ben hemen ilgisini kendime cekiyorum oyuncaklarına yogunlastiriyorum TV izleyen bebekler konusamiyormus öyle duymuştum nekadar doğru bilmiyorum tabi
Erencinarinannesi Hamide55 çok doğru arkadaşımın bebeği 3 yaşında ve şu an terapi alıyor konuşma için izletmemek gerek
Hayriyeozl Malesef işlerimi halletmek için çok bunaldığım zaman bi yarım saat felan ana kucağıyla koyuyorum televizyon karşısına şuan 3buçuk aylık
Guney35 Hayriyeozl bosverin birakin isler kalsin en guzel zamanlarini kacirmayin ona da yazik etmeyin onun gozleri kulaklari beyni daha ne ki izlesin tv🌸🌸
ezogelinn Anadolu 10 aylık tlvzyon açık olsada hıc dikkatini çekmiyor oyuncaklarıyla oyalanıyor ama kumandayı çok seviyor siz genede fazla açmamaya çalışın
Haticekkbkr Anadolu 14 buçuk aylık, günde 1 saat civarı izliyor. Zor bı çocuk olmasa daha kısa süre izletmek isterdim ama zaptedemiyorum bazen. Şarkılı videolar kurtarıcım oluyor.
Erencinarinannesi Anadolu ilk 1 yıl hiç ekran göstermedim oğluma şimdi 15 güne 2 yaş olacak yemek yediremediğim için yemek vakitlerinde izliyor bebeğiniz daha çok küçük izletmeyin bence