Olric11 Sleepy kullanıyorduk kilot bezini beğenmedim prima pampers kilot bezi aldım üç haftadır kullanıyorum maalesef kakayı sızdırıyor. primanın başka önerebileceğiz bezi varmı oğlum çok hareketli bu arada ?
Melankoli Olric11 dogumundan itibaren premium care kullamdım, 6 aylık olup emekleyip hareketlenince aktif bebege geçtim. Şimdiye kadar hiç taşırmadı.
Kusannesi Olric11 aktif bebek al kesinlikle canım asla sızdırmıtor. Normal prima ve premium care çok sızdırdı bizdede. Aktif mükemmel ama külot seklinde yok tek sıkıntısı
ssvannesi Olric11 migros minies kullaniyorum ben. Cokcok memnunum. Sizdirma yapmiyor :) alternatif dusunurseniz aklinizda bulunsun :)
Medusafer Olric11 premium care kulot bez kullanıyorum çok memnunum benim kizim da çok hareketli bugüne kadar hiç sızdırma problemi filan yaşamadık
Olric11 Kusannesi teşekkür ederim kilot bezi yokmu 😞 oğlumu tutamıyorum bezlerken kilot bez pratik oluyor ama sızdırıyor. Kaka oluncada üstünü değiştirmek aman Allahım tahmin edersiniz ☺️
Kusannesi Olric11 benim oglum bezini çıkardgı an koşuyor. Bende ayakta bezliyorum🤣 aslında cırtlı bez daha kolay oluyoe ayakta hemen bağlıyorum külot olanı giymiyor koşuyor kaçıyor yatmadıfı için
ssvannesi Olric11 evet evet. Kilot bezi. Ust lastik kismi kalin. Slepy de kullanmistim kilot bezini. Fakat tasma yapti birkac kez. Fakat minies de hic olmadi. Benimde kizim asla durmaz alt degistirirken. Oyuzden bezimden cokcok memnunum.
ssvannesi Olric11 hatta gece de kullaniyorum. Mesela 7 8 gibi yeni bez takiyorum uyumadan. Sabahta 8 9 gibi altini almis oluyorum. Sizma pisik hicbirsey yapmadi bize. Gece rahatsiz olmuyor
Vlns Olric11 hepsini kullandık, hatta önlem botanika aldık en son ama onu da hiç beğenmedim. En iyisi Sleepy primaya göre daha doğal ama lastik izi yapıyor doğru (gerçi tüm bezler yapıyor ama o bi tık daha fazla gibi) bende nasıl yapacağım bilmiyorum
Olric11 Vlns sleepy açıkcası ben çırtlı bezinden çok memnundum 7 ay kullandım ama maalesef kilot bezini baya sızdırdı. Prima denedim oda. Önerilerden deneyeceğim