incigural Acaba bir rahatsızlığı mı var diye düşünmeden edemiyorum. Akşam 8de uyuyor 3 4 saatte 1 uyanıp emiyor ve tekrar hemen uyuyor sabah 10a kadar. 1 gün boyunca toplasan 2 3 saat uyanık kalıyordur. Sizin bebekleriniz nasıl merak ediyorum
Hatice18 incigural Ne güzel uyuyor işte bizimkiler maşallah gözleri fal taşı gibi açık sabaha kadar oturuyoruz beraber Belki sarılıktan uyuyodur Bebekler genelde sarılık olunca böyle oluyor Bı doktora götürün isterseniz Muayne ettirin ama normalde bebekler zaten uyumali ben de bizimkinde bı anormallik var diyordum hep ayaktayız takı canına geçene kadar
smsmzyc incigural bizde 58 günlüğüz gündüz uyanık kaldığı saat çok az gece en son 10 da emiyor saat 5 e kadar uyuyor daha sonra 2 saatte 3 saatte bi kalkıp emiyor tekrar uyuyor. Dediğiniz gibi pek uyanık kalmıyor az kucağıma alıp sevmek istesem ağlayıp huzursuzlanıyor uyumak için. Sarılığı vs. yoksa kendi acıktığı zaman uyanmasında bi sorun yok bence ama içiniz rahat değilse doktorunuza danışabilirsiniz🙂
Laayla incigural bence şu 8 saat uyuduğu vakitte bi kere de siz uyandırın emzirin uyuması çok iyi ama aç kalmaması önemli benimki gündüz 2 saatten 2 kere uyuyor full ayakta bi de küçük nasıl oyalayacağımı da bilmiyorum yuvarlanıp gidiyoruz
Damla01 incigural tabiki uyumasi lazım 20 saat neredeyse uyku şart şu an ona. Bence şikayetçi olma sonradan pişman olursun 😁
AselG incigural belli olmayabilir uzun süren sarılıklar olabiliyor.. dikkat edin 3 saat de bş iz uyandırın en azından besleyin
Hatice18 incigural Hiç belli olmaz canım belki vardır Benim bı tanidigimin bebişim de böyle uyuyordu kadina kayınvalidesi kızım al uyandır emzir bebek sarılık diyordu kız inat Edip bebeği emziriyordu uyanmasına bebek uyandırılır mi diye sonra naptılar bilmiyorum
incigural smsmzyc evet bizde çok seçemiyoruz biraz uyanık kalıyor sonra huysuzlanuyor uyutuyorum. Haftaya kontrol soracağım. 1 ay kontrolünde sordum daha ne istiyorsun dedi ama içim rahat değil
incigural Laayla 8 saat uyumuyor akşam 8de uyuyor sabaha kadar, ama 3 4 saatte bir uyanıp emip hemen uyuyor
Atlasgizem Laayla ama evet doktor bana 5 saatten sonra uyandırıp emzir demişti 2 aylıkken. 3. Ayda gelişimi güzel olduğu için bırak uyusun dedi
Denotemo incigural mükemmeel bir sistem sakın bozmayın :) uykusunda acıkmkyor demek ki uyku da beslenme kadar önemli benimki gündüz hele hiç uyumuyor. Kilo alımı normalse gayet güzel uyuması
Serpil11 Ne kadar şanslısınız benimki gündüz 20 dakka uyur sonra daha uyumuyor perişanım kollarımda derman kalmadı 3 aylığız bu arada
Atlasgizem incigural benim de öyleydi çok uyuyordu ki hala öyle uyuduğu oluyor şuna 3 ay 21 günlük .ben bu aralar gün içinde uyanık tutup uyku düzeni kurmaya çalışıyorum gün içinde uyuması için . Akşam da 9-10 gibi uyuyor. Korkma yani ben doktora söylediğim zaman kırkacak bişe olmadığını mutlu ve huzurlu bebeklerin rahat ve cokca uyuduğunu söyledi .
Sibelakyz incigural 2.ayında bebekler aralıksız 6-8 uyurar canım. Beslemek için o arada uyandırma. Kendisi diğer saatlerde nasıl uyanıyorsa açlığa o zamanda da aç olsa uyanır. Toplamda 16 saat yada 18 saat uyumaları çok normal. Bunun 10 saati neredeyse aralıksız uyku saati olması gerek 😏🤗
sedaomur26 incigural ya canim bizi anlatmışsın kuzum bizde 2 ayligiz ve bebegim hep uyuyor kucağıma aldiğimda huysuzlanıyor 😭 surekliiii uyuyooo cok bunaldim artık oyun oynamak konuşmak ıstiyorum bebeğimle 😔
Alaz66 incigural sakın uyuyan bebeği uyandırmayın düzeninş bozmayın acıkınca o kendi uyanıyor zaten ne güzel bence sevnmelisiniz yorucu bir bebek değil 🙂 bi sorun yok canım kendini strese sokma boşuna tadını cıkart bebeğinidd rahat bırak uyusun 😘
Sahidex incigural benim kızımda 2 aylık bizimki de hiç uyumuyo cnm tam daliyo koyuyorum yatağına hemen uyaniyo ama ama seninkinin gece fln uyanmamasi biraz tuaf onun kan sekeri dusuyodur muhakkak 3 saatte bi uyandır emzir bence ben kendisi uyanınca emziriyodim ama bizimki zaten öyle uzun uyumuyo en fazla 5 6 saat