Ftmsrsln Yastık yapmak istiyorum ama söyle gelinimize ve eltime ikisi de hamile bebisleri icin isimli yastık yapmak istiyorum etamin ipini kullanabilir miyim
[silindi] Ftmsrsln etamin ipi olmuyor diye biliyorum canım ama dene bir istersen belki olur olmazsa alırsın punch ipi
nneslihan Ftmsrsln ben kızıma yapmıştım, uyuduktan sonra bakayım ipin modeline, hem yastığın modelinide atayım isterseniz fikir için
Splash-Splash-Love Ftmsrsln Punch ipleri var. Hatta simli olanlar çok tatlı oluyor tavsiye ederim bobinleri de başka oluyor Punch’ta
Ftmsrsln [silindi] bi zamanlar etamin yapıyordum yeğenim icin yastık yapmıştım hatta sonra yapmaz oldum 🙈
Mom084 Ftmsrsln kalın yün ip varsa oda oluyor ama.boyle diğer ip gibi güzel durmuyor tabi fikrim kalın yün iple denemek istersen 🌺
Mom084 Ftmsrsln kız bende uzun zaman oldu yapmayali delikli biseydi adı kumaşın görüntüsü var aklımda ismi gelmiyor 😅 bakicam senin için
Mom084 Ftmsrsln https://www.hizliresim.com/resix2e şunun daha daha incesi delikleri 😍 buda anca.kumascilarda olur valla çok özledim.boyle şeyler yapmayı da bende gidemiyorum çarşıya seninde elinden geliyor herhalde 🌺🤍