ErenimBalOglum BalarisiYusra Pamuk_bebegim42 aybukemom Birkucakmutluluk Sevgiguveen Mini_ka ilkgozagrimmmm Pamuk_bebegim42 Birmom Derya71 Verdas renkliruya gurbet_gelini12 Ecml33 Nurr89 pitircikk Bng Minikmucizemmmmm Damdenal Serap0088 Mehmetereninannesi Degrmenesra 220520B tontisbebegim Ysfmt fatimaozel BalarisiYusra Aselbusraa Serap02 Hanımlar basalayacaktiniz leslie ye ne oldu bakalım 😄 herkes bi durgun ben 5 gün oldu 77.35 ile başladığım serüvenim 76.35 canlarım 🥰 her zaman diyorum azim azim azim kafada bitiyor hersey 💪💪💪💪 5 günde giden 1 kilom ❤🥰 -
Derya71 ErenimBalOglum onun tarcinli su kuru var kaynatmali olan oni yaptinkz mi hic emzirenler rahatlikla yaoabilir diyo daha bugun izledim de 😊
ErenimBalOglum Derya71 ben daha çok maydanoz limon tarçın zencefil kaynatıp içtim canim tarçınlı Türk kahvesini yaptım gece yatmadan yoğurt biber kekik nane kürünü yaptım
aybukemom ErenimBalOglum pek gitmiyor canım ya ama yamunanın termal taytını aldım bugün , o yüzden spora başlamam lazım iyi oldu bu postun 😀sen nasılsın
ErenimBalOglum aybukemom 😊 ben ara verdim diye biraz salış oldu canım ama çok bisey yok 74.50 ye kadar inmistim 76 77 arası şuan
Birkucakmutluluk ErenimBalOglum kürlere bi göz atayımda. Emziriyorum heralde sizin gibi yesem ölürüm 😀
ErenimBalOglum Birkucakmutluluk emzirenler kürleri yapamıyor canim doktor tavsiyesi olmadan emzirdiginiz için emzirenlere uygun diyet listeleri var doktorunuzdan alabilirsiniz
ErenimBalOglum Birkucakmutluluk siz doktorunuza bi danışın canim zararlı olabilir çünkü ben bile tereddütlerim vardı gastrit reflu var bende ama bi sıkıntı olmadı çok şükür
ErenimBalOglum Verdas vucudum iyice alışana kadar günde bi kere 3 mile yaptım vucut alışınca günde iki kere yaptım bi sabah bi akşam
Minikmucizemmmmm ErenimBalOglum sıkılaşmanız oldu mu ciddi anlamda ? Ben hamileliğimde 30 kg alıp 33 kg verdim ve şuan aşırı derecede yumuşadım pamuk gibi vücudun sıkılaşmaya ççok ihtiyacı var ve napsam bilemedim
gurbet_gelini12 ErenimBalOglum bende leslie yle 6 kılo verdım bayadır yapmıyorum yürüyüş yapıyorum ama kılo vermem durmuş durumda benıde alın aranıza 76 kılodan 71 /72 kıloya geldım
ErenimBalOglum gurbet_gelini12 tabiki canim postu takibe alırsan ben hergün guncel tutucam postu burdan takiplesiriz