Tazeanne2323 Arkadaşlar 3 aylık oğlum 2 haftaya yakındır yeşil kaka 💩 yapıyor sizce normal mi… Doktor diyo ki getir bakalım kan tahlili ama yazık kıyamıyorum bizim burada kulağı ağrıyo diyolar sizce bilginiz var mi 😏😏😏😏😏
[silindi] Tazeanne2323 canım onu nette araştırınca zaten görürsün o renk tuvalet yanlış hatırlamıyorsam yediklerini sindirmeden tuvalett yaptığı için oluyo nette arastir bende de olmuştu o
DaisyMom Tazeanne2323 benim kizim hep yesil yapar.Sadece mama degistirmistim o zaman sari yapmisti.Doktor yesil sari normal demisti.Tabi bebeginizin baska rahatsiligi belirtisi varsa bilemem.
Ipekoz Tazeanne2323 bebeğim doğduruğundan beri sarı veya yeşil yapıyor. Siyah, beyaz veya kırmızı olmadığı sürece korkmana gerek yok👍🏼
Merve-HanifeDuru Siz sizin oradaki söylemleri bırakın doktor ne diyorsa onu yapın sağlık bu şakaya gelmez el kadar sabi.
Tazeanne2323 DaisyMom ben sadece meme veriyorum önceden sarıydı ama bu ara sürekli yeşil bende korkuyorum açıkcası
Ozbek42 Tazeanne2323 meme cok dolu iken mi veriyorsunuz acaba ? İlk gelen sütü emip doyuyorsa bebiş o yğzden olabilir . Yağsız olan kısımdır ilk geken süt kakayı yeşil yapabilir zor sindirildiği için
Ozbek42 Tek anne sütü alıyorsa ön süt denilen yağ oranı düşük olan kısmı emmiştir bu bir ihtimal biraz sağıp sonra verebilirsiniz.. bir de üşütmüş olabilir.. yinede doktora götürmekte fayda var..
Ozbek42 Tazeanne2323 biraz sağıp o şekilde emzirebilirsiniz cok tazyikli gelir bebek hem tam ememez hemde hava yutar bol bol huzursuz olur..