Mihranimmm Sabahtan beridir yarim muzla duruyor. Onu da zar zor yedirdim. Bu döneme özgü mu benim kızım mi böyle?
Mirac16 Mihranimmm az önce post açtım 14 aylık bir lokma yemiyor herşeyi yiyen ogluma ne oldu böyle anlamıyorum muza bayılırdı agzına sürmedi pütürlü seyler yemiyor meyve püresi ve yoğurt yedi sadece taneli yiyen cocuk yemiyor agzına bile sürmüyor delirmek üzereyim
nur-nr_123 Mihranimmm canm benim doktorum yiyip dururken bı anda yemiyorsa normal demişti nasıl bizde oluyorsa onlarda olabilirmiş dönemsel biseymis zorlamayın üstüne gitmeyin dedi benim oğlumda 11 aylıkken olmuştu bu durum
Minikkurbagam Mihranimmm benımde oğlum 15,5 aylık o da yemıyor bu sabah sınır krızı gecırektım artık 1 dılım salatalık yedı sadece kahvaltıda
Mihranimmm Mirac16 neden oluyor anlamıyorum.esim yemiyorsa yedirme diyor ama benim içim rahat etmiyor zorluyorum bu sefer de tükürüyor
Eylulsmom16 Bizde de var ama bizimki 12 aylık yani 1 yaş katı pütürlü her şeyi yiyordu ağzından atmaya başladı dişten mi öyle yaparlar 😞
Svcnvebebegi Cheddar benim bebegim de 3 gündür pütürlü birşey yemek istemiyor. Sadece yoğurt tarzı şeyler. Üst dişleri patlatmadi daha. Ondan olabilr mi acaba
Cheddar Svcnvebebegi olabilir tabi diş zamanları damak sancıları olduğu için ek gıda redleri olabiliyor. Çatalla iyice ezip vermeyi deneyin blendıra hiç dönmeyin. Diş patlayınca normale dönüyorlar
Svcnvebebegi Cheddar yok zaten pütürlü yemeği seven bir bebekti. Bir anda ne olduysa pütürlü şeyleri geri atıyor. Hic istemiyor. Inşallah geçici bir süreçtir. Teşekkür ederim ❤
Minikkurbagam Mihranimmm o konuda iyi 10.ayında başladı yürümeye o gün bugündür hiç durmuyor koltuk tepelerinde geziyor 😂 yaklaşık 10-15 kelimesi de var çat pat söylüyor ıste