Zeynep97 Bebeğim 15 aylik ve hamileyim sezeryan ile dogum yaptim 97 kiloyum cok korkuyorum hap kullaniyordum bir ara içmedim hemen olmus bana fikir verin acaba saglik ile ilgili sorun olur mu randevuyu 4 gun sonraya verdiler
Derensk Zeynep97 kizim 15 aylıkken bn diğer kizimi dogurmustum sezaryan bi.sikinti.yasatmadi korkma Bnce
Cicekimftm Zeynep97 doğum kontrol hapları 1 gün bile icmeseniz hamile kalırsınız. Neden icmediniz acaba özel değilse? Birşey olmaz merak etmeyin sağlıkla kucağınıza alın inslalah
Derensk Zeynep97 hic korkmayın ilk sezaryanmi 3. Sezaryanmi deseler kesinlkle 3..en rahat geçendi aralari çok kısa olmasına rağmen sağlıkla kavuşunca insallah
Zeynep97 Cicekimftm Cicekimftm icmeyi unuttuğum için hep aynı saatte içerim ozamsnda isim vardi sonra içerim dedim unuttum
Derensk Zeynep97 risk vardır.illaki neyde.yokki ama.40 cikimca hamile kalıp doguranlae var birsuru Allah korusun hic.korkmayib ben yaşadığımı soyluorm
Kalbimmm Derensk mesela örnek ben 3 aylık bebeğim var ben 5 haftalık hamileyim nasıl oldu anlamış değilim sürekli lekelenme mevcuttu ama hamileymişim Allah yardımcımız olsun sağ sağlim hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah 🥰🙏🏻