NorthLight öncelikle geçmiş olsun. Çok zor bir durum gerçekten. Siz gülücük koymuşsunuz ama çok daha ciddi boyutlara gidebilirdi. Boazina takılıp nefessiz kalabilirdi,ciğerlerine,soluk borusuna kacabilirdi. Mutlaka sadaka verin. Benim büyük kızım 2.5 yaşındaydı. Görümcem ameliyat olmuştu yatıyordu. Bende kızımi alıp ona gittim ,utusunu,işini yaomak niyetiyle. Ben evde hiçbir deterjanı alt kısma koymadım. Ama nerden bileyim görümcem yağ çözücüyü banyo dolabının altına koymuş. Kızımda ben iş yaparken almış ve onunla oynamış. Üstüne dökmüş,yerlere dökmüş. Görünce şok oldum tabi. Sordum kızım ictinmi diye,evet içtim dedi. Ve benim başımdan kaynar sular döküldü. O hastane bu hastane derken sonuçta kızım içmemiş çok şükür. Ama hastane polisi biz tam çıkış yaptığımız sırada eşimi çağırdı bir kenara ve eşiniz bilerek kızınıza icirmeye çalışmış olabilir mi? Böyle bir şüpheniz var mı? Demiş. Duyunca hem şok oldum. Hemde çok üzüldüm. Demekki böyle olaylar var malesef. Ayrıca devlet kısa süreler icerisinde bebeğiniz çok hastalanirsa ve hastane kaydinizda şüpheli bulursa,eve uyarı kağıdi yolluyor.