Crnuraz2021 Annem vefat etti çok zor süreçler geçiriyorum daha 28 günlüğüz bebeğim normalde de zayıf doktor zayıf bir bebek haftaya gel mama başlayacağım eğer kilo almazsa demişti . Simdi göğsümü sıkınca süt geliyor bebeğim de uyuyor acaba doymayan bebek uyur mu ve çok üzüldüm diye sütüm kesilir mi ?
iki_prens_annesi_ Crnuraz2021 inşallah kesilmez oncelikle başın saolsun mekani cennet olsun bol bol sagim yap yesillik tuket bulgur tahin helvasi komposto bunlari tuketmeye çalış bebegim 5 tane dolu dolu cisli bezi varsa eger doyuyodur
Hismom Crnuraz2021 ilk aylarda özellikle kırkı çıkana kadar bebekler hep uyuyor. Mutlaka uyandırıp emzirin 2 saatte bir. Bir de maalesef sütünüz etkilenebiliyor siz bebeğiniz için kendinizi iyi tutun Allah sabır versin 😢🙏🏻
Mombaby123 Crnuraz2021 canım basın saolsn çok üzüldüm allah mekanını cennet inş bende dogum yapacagim zaman annemn kanser oldugunu ogrendim doğum yaptım tektim seni çok iyi anlıyorum insan uzgunken yemek de yemek istemiyo ama zorla kendini çok üzülürsen késilir uyku ve su tahin helvası yeşillik ceviz salep çok güzel süt yapmıştı bende
Crnuraz2021 Ertugrulgnc_03 uyanıyor 2-3 saatte bir ortalama emziriyorum uyuyor ya da arada mama veriyorum mecbur
Ertugrulgnc_03 Crnuraz2021 o zman doyuyordur canım bu arada başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin inşallaj
iki_prens_annesi_ Crnuraz2021 doyuyodur eger derin uykuya dalmiyosa yani uyandormakta gucluk cekmiyosan doyuyodur canım
qwrt1245 Crnuraz2021 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏🏼 Dolu dolu olmasına gerek yok aslında emzirme danışmanımız bana yarım çay bardağı suyu beze dök bezi bi ölç biç o ağırlıkta 5-6 bez Alman lazım demişti
Crnuraz2021 iki_prens_annesi_ sıkınca göğsümden Her zaman sut geliyor bu durum sütün olduğunu mu gösteriyor acaba göğsüm yumuşacık sertleşmiyor ama sıkınca geliyor
Crnuraz2021 Mombaby123 benim annem 2 aydır yoğun bakımda doğumuma bile kimse gelmedi çok yoruldum artık gerçekten inşallah sütüm kesilmez Allah annenize sifa versin
1Yildirim Crnuraz2021 Allah rahmet eylesin:( Rabbim sizlere sabır versin. Üzüntü, stres, yorgunluk, iyi beslenememe … bunlar maalesef sütü etkiliyor. Şuan gerçekten büyük bir sınav veriyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.
Kelebegimmmm Crnuraz2021 başınz saolsn iki saate bir emzirin sık sık o zman iyi kilo olur Süt kesilmz merk etmeyin
Kelebegimmmm Crnuraz2021 stres sütü baskılayablr ama kesilmez 28 günlük bebeğe üç saat fazla. Daha sık emzirn meme dolmasını beklemeyin
Crnuraz2021 Kelebegimmmm uyandıramiyorum 3. Saatte kendi uyanıyor muhakkak zaten 2 saat sonra uyandırmaya kalkınca bir saat geriliyor yine kalkmıyor
Crnuraz2021 qwrt1245 çok şükür o zaman takip ettim bugün o kadar yaptı inşallah sütüm kesilmez üzüntü stresten . Allah razı olsun