Prensesannesi21 Halimemeva kayinababama esimle beraber 500 tl ye tshirt aldık kıydık paraya kaynim aldi giydi ben alacam ona dedi sinir oldum da yanii😐 Esime tespih aldım ♥️ Babam rahmetli hiç görmedim😓😓
eslemsiii Halimemeva Ela lazer diye bir yerden resimli cüzdan sipariş ettim. Cüzdana ihtiyacı vardı inş güzel gelir. aslında bişey almayacaktım o bana almadı diye ama utansın 👊🏻😂 belkide evlilik yıl dönümüne yatırım yapıyorum bilemedim 😂😂
Halimemeva Prensesannesi21 çok ayıp etmiş 😳 Madem alacak kendi kendine alsın ayıp başın sağolsun canım son çagre bende tişört alacağım 🤦♀️
Prensesannesi21 Halimemeva Evet ayıp bilseydim kızımın ihtiyaclar vardı 500 tl ye neler almazdim ki 🤪 Kullanisli tshirt alinir
eslemsiii Halimemeva 😂 bende geçen gün baget pırlanta istedim duası var otur dua et gelir dedi 😂 sonra da baget ekmek alıp geldi 👊🏻😂
Halimemeva eslemsiii bazen erkekler düşünemiyor 😂😂onları bi şekilde yönetmek böyle bize düşüyor süpersiniz yanlız duaya bittim 😂😂😂😂😅
eslemsiii Halimemeva daha önce aldı geldi ben tribe girip zamanında alsaydın geçti deyip almadım 🤪😂 şimdi de istiyorum 😂😂