Ceylanaras Musam biogaia ve zinco damlaları kullandık memnun kalmadık nurse harveys şurup kullandık şekersiz bitkisel
Yunusemreveannesi Musam biz 100 lirya birane almistik etki etmedi saglik ocagi metsil yazdi yazdirmadanda alabilirsiniz 13 lira zaten cok ise yaradi 1bucuk ay uzenli kullandim sabah oyle aksam kilosuna gore mesela bebehiniz 4 kilo ise dort damla
Egehaninannesi Musam sab simplex kurtarıcımız oldu tamamen geçirmedi ama hafifletti ağlamalarımız azaldı
Tgbdlsz Tek gerçek ve kalıcı olan biogaiadır. Diğerleri hep geçici çözümler üretir. Sab simplex,nurse harveys vs bunlar sadece geçici. Doktorumuz da söyledi bize biogaia kültür olduğu için bağırsakları onarmaya çalışıyor
Ozlemparlak Musam pek faydası olmuyor bebeğinizi spaya götürebilirsiniz ben çözümü spada buldum hem gaz problemi çözüldü hemde uyku problemine c0k iyi geldi
Aleyna1010 Musam nurse harvey’s colex bitkisel bir şurup tur içinde dereotu yağı ve kimyon yağı bulunmaktadır günde 4 kez 2 çay kaşığı yeterli gelir bebeğime çok iyi geldi herşeyi denedim Bi bundan fayda buldum fakat bebekten bebeğe de değişiyor ve devletin verdiği metsil dice bir damla var o da gayet iyi ikisini bir kullanabilirsin ben kullandım gazın g si kalmadı
Mervi-10 Musam bio gai genellikle öğlen veriyorum ben 1 defa 5 damla 6 saatte bir nurse colex şurup veriyorum bir çay kaşığı benim 8 günlükten beri bebeğimin gazı var birde kolik ben bunlarla atlattım şuan çok şükür daha iyiyiz kolik sancılarımız gitmiş çünkü. Arada böle yapıyor ama hala düzenli kullanıyorum tam saati saatine verirsen memnun kalırsın birde hemen pat diye etki bekleme en az 5 gün sonra kendime geliyorlar
Demir-T-C Musam canım ben damla aldım bütün damlaları fayda etmedi biogai nurseharveys filan yok en sonunda doktor acı elma adaçayı yağını topuklarına masaj şeklinde sür dedi ondan sonra rahatladık