Meltemoz Merhaba kızlar aranızda Bebelac mama kullanan var mı Gold değil kızıma içirmeye çalışıyorum ama içime sinmiyor gören herkes kullanma iyi değil diyor sma mı vermeliyim
Ayseege6156 Meltemoz doktorların çoğu SMA öneriyor aralarında çok fiyat farkıda yok bence sma ver ama şunu bil 800 gr hafta dolmadan bitiyor ücreti 154 tl olmuş maddi sorun yaşamazsan sma ver canım
ikra_ Meltemoz 1 yaşında kızım var başından beri bebelac kullanıyorum çokta güzel kilo aldırdı kim dediyse iyi değil DİE yalan söylemiş çevremdeki insanların büyük çoğunluğu bebelac kullanıyor
ikicocukluAnne_ Meltemoz kullanıyorum çok da memnunum kim demiş her kafadan bi ses çıkıyor mübarek hepsi sağlık bakanı
Melisbugi Ayseege6156 sma 800 gr 103 tl ye alıyorum ben ne kadar fazla farkı hatta şuan 1 kilo aldım 140 tl
Cagla1805 Ben hip kullanıyorum 29 günlük oğlum sarılık geçirirken ek olarak verdim en kalitelisi hip 👍tavsiye ederim
Ayseege6156 Melisbugi canım eczanede 134 den 154 e çıkardılar zam gelmiş bende artık trendyolda. Alıyorum 2 kiloyu 247 ye aldım daha hesaplı geldi e bebekte de 100 tl idi zam gelince onlaroda etkiledimi bilmiyorum
ikibabybirmom Meltemoz büyük oğlum sadece mamayla beslenmişti Bebelac kullandim çok memnundum şimdi 30 günlük bebeğim hem emziriyorum hem mama veriyorum yine Bebelac kullaniyorum çok memnunum