kaymakliekmekkadayifi Kizlar kac ayliktan itibaren kullanabilir piyanolu oyun halisini ? Bebegim 3 ay 13 gunluk artik onin dikkatini cekecek biseyler almak istiyorum vakit gecirmesi icin. Birde baska neler onerebilirsiniz ?
Aktkr kaymakliekmekkadayifi 4 aylıktı galiba başladığımızda ama kesinlikle kullandirin ayakları inanılmaz gelişiyor
ssnnmm kaymakliekmekkadayifi 3.aydan beri koyuyorum üstündeki oyuncaklarla oyalanıyor otomatik şarkısını açınca çok dikkatini çekiyor
Girlpower kaymakliekmekkadayifi kesinlikle alın geç bile kalmışsınız biz tam 2 aylıkken almıştık çok sevdi oynadı 5 aylık oldu hala oynuyor ama büyüdü artık eskisi kadar etkilenmiyor başka oyuncaklara geçtik😂
Prenses-annesi1 kaymakliekmekkadayifi 4. Ayda kullanmaya başladık fisher pricenin oyun halısını onca para verdik bozuldu piyanosu daha ucuz bişeyler bakmanızı öneririm
kaymakliekmekkadayifi Prenses-annesi1 bende ucuz bisey almayi düşünüyorum 3 5 ay kullancak seye cok para vermek istemedim acikcasi e bebegin ürününü alicam
Cansuukoosee kaymakliekmekkadayifi biz erken 2 buçuk aylıkken başladık sesleri dikkatini çekiyordu şimdi 3 ay oldu yavaş yavaş oyuncaklarıda görüyor ellemeye başladı ayaklarını vuruyor bence çok faydalı bir ürün tavsiye ederim
kaymakliekmekkadayifi Cansuukoosee oyuncaklara uzanabiliyor mu ? Ana kucagina koyuyorum ben uzanmaya calisiyo gibi ama korkuyo gibi de
Rainyellow kaymakliekmekkadayifi almalısın bu ay ben 2 buçuk aylıkken almıştım piyanolu kısmından haberi yok şuan için ama oyuncaklara Uzanmaya çalışıyor pratik yapıyor gülümsüyor agulıyor 😂 şuan 3 buçuk aylık
Girlpower kaymakliekmekkadayifi oyun halısı fisher price almıştım fisher price çıngıraklı top çıngıraklı panda falan almıştım ama en çok oyun halısının oyuncaklarıyla oynadı en çok da hışırtılı olanı sevdi eğer piyanolu oyun halısı alacaksanız fisher price alın derim ama bebeğiniz de artık büyümüş 1-2 ay sonra ilgisini çekeceğini sanmam ebebekteki halı da çok kötü bence yani yine orta halli bişey alsanız daha iyi olabilir
Rainyellow kaymakliekmekkadayifi evet sürekli koyduğum İçin alıştırma yapıyor birde şu bileziğe benzeyen oyuncakları asmak İçin halkalardan almıştım oyun halısının oyuncakları yukarda kalıyor o halkalarla oyuncakları el hızasıana denk getiriyorum eli değdikçe heyecanlanıp tutmaya çalışıyor
Eminos kaymakliekmekkadayifi halen piyanosunu oynar ama artik kardesi olacak oglum 26,5 aylik 31 haftalik hamileyim piyanoyu ortadan kaldirayim da benim diye kiskanclik olmasin
ssnnmm kaymakliekmekkadayifi bakıp bakıp kanat çırpar gibi yapıyordu hışırtılı bir oyuncağı var ben eline tutturuyorum ses çıkarttırıyordum kendisi uzanmıyordu3. Ayda . 4aylık olduk arada kendisi tutmaya başladı ama her zaman değil
DryMom14 kaymakliekmekkadayifi en yakın arkadaşım oğlu için kullanıyordu. Harika bir şey. Fisher price tavsiye ederim. Ben de kızıma aldım ve kullanacağım.
kaymakliekmekkadayifi DryMom14 biraz daha uygun bisey almayi dusunuyorum acikcasi islevleri ayni diye düşündüğüm icin :)
Aktkr kaymakliekmekkadayifi hiç gerek yok pahalıya valla eşim 140 liraya mi ne almış oğlumun o tekmelerine da rağmen hala taş gibi hiç bişey olmadı