Mervemtlr1310 Bebeklerinize yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz ? Marketten pastörize süt mü alıyorsunuz markası nedir ! ve maya olarak ne kullanıyorsunuz ? Doktorumuz dışardan süt kullanmamızı önermedi
Minikpandailay Mervemtlr1310 kendi ineklerimizin sütüyle yapıyorum. Mayasını da marketten alıyorum. Üstte kalsın
BKumsal Mervemtlr1310 Migros’un günlük sütünden memnunum. Arada bir Torku’nun çiftlik sütünden mayaliyorum. Önceki mayadan yapıyorum.
Mervemtlr1310 Noooname peki mayalarken ısıtıyor musunuz ? Ben yoğurt Makinesi kullanıyorum direkt döksem olur mu
Mevakemaleyna Mervemtlr1310 kaynanam anneannemgil sut yolluyor yada mayalayıp getiriyor pastorizeyi ben hic bilmiom kuzum normal sutu kaynatıyom soğuyor serçe parmağımı yaktı yakacak şekilde yoğurt koyuyorum 1 kase dua okuyorum bide bereketli olsun diye kapatiyom üstünü 7 8 saat bekliom
NorthLight Mervemtlr1310 köyden inek sütü geliyor onunla yapıyorum market sutlerinden yapılan yoğurdu yiyemiyoruz, mayalamak icin de bi önceki yogurttan aliyorum, ilk yogurdumu da komşudan aldığım yoğurtla yaptım o da köyden gelen sütle yapıyor