Mrv-0809 Kızlar merhaba bebeğim 8 aylık oldu sizlerden fikir almak istiyorum sütüm baya azaldı mama takviyesi yapıyorum ama malum mamalar çok pahalı biraz azaltmak istiyorum sizler günde kaç öğün yemek veriyorsunuz neler yapıyorsunuz bir iki tarifte verirseniz çok sevinirim teşekkürler 🤩
mina00 Mrv-0809 sabah ogle aksam ve bı kerede ara ogun verıyorum ayrıca gun ıcınde ıkı bazen 3 kez uyuyor uyumadan once emıyor, sız ne kadar yemek verıyorusunuz
bikerem Mrv-0809 3ana 2 ara ogun yiyor. Bugunku menusu: kahvaltida avakadolu peynirli omlet. Ara ogun seftalili yogurt,sonra dereotlu kabak yemegi,sonra 1 tavuk baget ve ayran, aksama mercinekli eriste corbasi.yatmadan muhallebi ( gec yatarsa)
Mrv-0809 mina00 bende sabah öğle akşam veriyorum ama bi kase yemiyor mesela çok yemiyor yani bitirmiyor hiç bir şeyi bazen 2-3 kaşık sonra mama yapıyorum aradan geçince çok aç gibi hepsini içiyor ☹️
mina00 Mrv-0809 kaac saate bır verıyosun yemegı? Mısal benımkı sabah 6da uyanıyor sut vermıyorum kahvaltını 8 gıbı yapıyor, sutu sadece uyumak ıcın verıyorum mecburen yıyor 3 saat olunca yıyor ondan once kesınlıkle yemıyor
mina00 Mrv-0809 o kadarlık bebek sutle doymazkı, ayrıca ben yemege gectıkden sonra bezıne dıkkat etmıyorum
Mrv-0809 mina00 7.30 da uyanıyor 120 cc veriyorum emiyor 9 gibi uyuyor 10.30 da uyandığında kahvaltı yapıyor öğlen 2 3 gibi çorba veriyorum arada meyve akşam yoğurt yemek tarzı ama kahvaltı hariç güzel yemiyor
Mrv-0809 mina00 zaten doymadığına eminim mama takviyesi yapıyorum yemekler hariç ama eskisi gibi bezi çişli olmuyor acaba bezi takmamak mı lazım
Mrv-0809 bikerem peki güzel yiyor mu benim 5 6 kaşıktan sonra istemiyor acaba aralarda mama verdiğim için tam aç mı olmuyor kabak yemeğinin tarifini verir misiniz bende akşam için kabaklı bir şeyler yapayım demiştim tam kabağım vardı ☺️
bikerem Mrv-0809 yiyor vok sukur. 150 ml lik kaplarda oluyor genelde bitiriyor. Tarifim:sarimsak ve yarim sogani rendeleyip yagda soteliyorum. 1 kabak ve 1 havucu rendeleyip bi tur kavuruyorum. 1 yemek kasigi pirinc ve biraz dereotu ve 1 bardak su koyup pirincler yumusayana kadar pisiriyorum. Oglumun favori yemegi🤗
mina00 Mrv-0809 ben takmıyorum, yemek verıyorum dıye, cunkı sut su gıbı cıs yapae ama yemek katı anca kaka yapar