Ygtakn Kızlar oğlum 6 ay 14 günlük ateşini ölvüyorum alnı 36,7 sağ taraf kafasının alnına dogru 37.1 sol taraf 36.8 cıkıyor üstü normal ince sayılcak uzjn kollu var hanı 36 ates sayılmaz diyormar ama napsam bilemedim ya
Ygtakn Reyna ben normalde 37.5 olmadan ilac vermem kayannam ısrarla atesi var atesi var ilac verelim düşsün diyor hanı yan taraflarda şakaklarda biraz var gibi ama 37 anca
Mys01-01 Reyna ya birşey sorabılırmıyım benım bebegım küçük 2 ay asısı agır okur diyorlar alından ölçen ateş ölcer saglıklı sonuç verırmı asıda bana
Ygtakn Mys01-01 bizde 2 ay aşısı ates yapmıstı cok az daha cok uyku yaptı oğlumda ben alnından ölcülen var ya mesla hastaneye girerken kapıda ölcülen elektroniklerden onlardan var onla ölcüyorum bence sonjc da dogrı
Mys01-01 Ygtakn bende de alından var ama kulak olsa dedı doktor kararsız kaldım benım ılkı cok ateşlendı bıde prematüre idi bu bebegım prematüre değil ama acaba o ateş bunda olurmu onda cam olan var ya yasaklandı hanı cıvalı onu kullanıyordum ama yasaklandı
Ygtakn Mys01-01 aslında kulaktan ölcmeli alınması gerekiyor us sağlık ocagındaki doktor öle soyledı simdi eşime dedim ondan alcam bizimki dijital baya da para vererek aldım iyisi olsun diye ama doktor kulaktan olsun dedi