Buglemim__hifamm Bebisim 12 günlük kızlar 2 saat arayla emzir dediler bazen cok fazla emiyo 2 saat sonra uykudan uyandiramiyorum herseyi yapiyorum yok acikinca kendide uyaniyo ama biraz sariligimizda var panikliyorum ekstra neler yapiyosunuz uyandirmak icin
Serapveminikleri Buglemim__hifamm Bezini değiştiriuorim eliyle ayağıyla oynuyorum uyanıyor 11 günlük 🥰
senamiray Buglemim__hifamm 2 saati beklemeden emziriyordum sarılık oluyor çok uyursa aç kalırsa sürekli emzir canım o ne zaman isterse ver hep
Username1078 Bende bez açıyorum burnunu sıkıyorum topugunu sıkıyorum öyle uyanıyor bizde 20 günlüğüz bugün
Buglemim__hifamm senamiray uyanikken her istediginde veriyorum uyurken 2 saate bir uyandirmaya calisiyorum mesela sabah 7 bucuktan 9 a kadar uyanik kaldi ve surekli emdi suan kalkmasi lazim ama uyandirmakta zorlaniyorum yavrum.banyoda oldu rahatladi tatli tatlida uyuyo ayilamiyo🥰😂
senamiray Buglemim__hifamm keyfini çıkarın büyükçe kucak istiycek benimki hiç susmuyor dört aylık eğlenmek istiyor işi gücü bırakıp ona bakıyorum😩