Klnccc susiron belki geçer kilo aldım yeni doğum yaptım dedim ama 11 ay oldu😑bir an önce geçer inşallah, 🤲
FirdevsNeva Klnccc bende aynı dertten muzdariptir deotak diye bir deodarant ve kremi var bununla bu konuyu çözdüm kesinlikle mucize bir ürün👍
Klnccc FirdevsNeva sürekli mi kullanmak gerekiyor belli bir zamandan sonra bırakırsak tekrarlar mı acaba
Klnccc Sena93 roll on yada deodorant kesin çözüm değil ama önceden hiç ihtiyaç duymadım o yüzden kesin çözüm istiyorum🤦♀️
Sena93 Klnccc Kesin çözüm tabii ki de :-) ter bezlerinizin çalışmasını engelleyemezsiniz ama rolon ve deodorantla kötü kokuya kesin çözüm bulursunuz
SedaMeyra Klnccc anladim dogum yaptiktan so ra 2 3 ay ter ve koku bende de vardi ama 4.aydan sonra gecmisti. Roll-on veya deodorant kullanmanız gerekir
Klnccc Derincim2419 deodorant hiç kullanmadım hamilelik ve doğumdan önce ter derdim yoktu olduktan sonra da sürekli duş alıyorum kokarca gibi gezmiyorum yani kullanmıyorum diyince öyle bir algı oluştu gibi😅
Derincim2419 Klnccc Anladim, ben 12 yasinda falandim galiba deo. kullanmaya basladigimda, ter kokusundan korkuyorum..😱
t_bulut Klnccc emziriyorsan zaten kullanmaman daha doğru canım koltuk altından geçen süt bezleriyle süte geçer meme reddine kadar gider o iş
DaisyMom Klnccc dogum yapali ne kadar oldu.Benimde dogumdan 2 ay sonra gecti.Curuk gibi eksi kokuyordum 🙈
sirineyavrusu Klnccc ne zaman dogum yaptın bende öyleydım sonra gecti kendılıgınden ödüm patladı böyle kalcam diye resmen ben ben gbi kokmuyodum ya şoka girdm öyle olunca
Yesilim Dogumdan sonra durduk yere ter içinde kalıyırm 6 ayrdır geçmek bilmedi gunluk duş ve havlusuz duramaz oldum
babykerem Melis84 çok basit karbonatla suyu karıştır fısfıs sık duştan sonra aslaa kokmazsın 1 hafta bile geçse