Elmayanaginannesi Merhaba 7,5 aylık oğluma uyku eğitimi vermek istiyorum sizin yardım aldığınız uyku danışmanı oldu mu onerebileceginiz biri var mi ? Birebir çalışıp yardım alan anneler yazarsa sevinirim daha gerçekçi bilgi edinmek adına
Mrvsltn Valla başta mantıklı geliyordu sonra sonra düşünmeye başladım ne gerek vardı çocuğa işkence yaptırmaya ( eğer ayağında sallayarak bir çocuk uyuyorsa nedir yani kendi kendine uyusun savaşı ) fıtrat meselesidir bu çocuk zaten baştan sana nasıl olduğu sinyalini veriyo hee tabiki bizim alıştırmalarımızla yön buluyor ama yapacak birşey yok duygusal çöküş yaşatmanın yalnız hissettirmenin korkudan uyukuya daldırmanın alemi yok felak nas ayetel kürsi salla koy yerine 😀
Elmayanaginannesi Mrvsltn ben de uyku eğitimi vermem diyordum ama oğlum memede uyumak istemiyor sallamayı sevmiyor kendini yatağına bırakınca kafasını koyuyor gözlerini kapatıyor sesler çıkarıyor ama uykuya dalamıyor hem kendi uyumak istiyor hem başaramıyor sssst pat yapsam da olmuyor
Mrvsltn Elmayanaginannesi koy ayağına tut iki elini gözlerinede hafif bi memdil ört aç zor uyuyan bebekler melodisini bak nasıl uyuyor :))