pogacayanakli_aylamm Kızıma yoğurt verecem fakat buzdolabından çıkartıp bekleyip mi vermeliyim yoksa ılık su mu ekleyin sizler naısl veriyorsunuz
Ssultannn pogacayanakli_aylamm sabah buzdolabından çıkartıyorum öğleden sonra ılımış oluyor o zaman veriyorum
Derinmevzu20 pogacayanakli_aylamm bende bir tabağa koyup kısık ateşte sürekli karıştırıyorum . Ekşimeden ısınmış oluyor. Sabahtan çıkarsam öğlene ekşir diye en pratik böyle oluyor
Sedaaras09 pogacayanakli_aylamm ılık verin boğazlarına zarar verebilir ben hep 1 2 saat önceden cikartirim
RuzgarMommys Derinmevzu20 Yoğurdu pişiriyorsunuz Yoğurt ocakta isitilmaz En fazla sicak su dolu kasenin icine koyarsin baska bi kapla benmari usulu ısınır
Derinmevzu20 RuzgarMommys pek de pişirmek değil tabak bile ısınmadan ısınmış oluyor, eğer pişmiş olsaydı ekşirdi.
Gzde07 pogacayanakli_aylamm bende kaseye koyup kettle de kaynayan suyun üstüne koyuyorum bir dk da ılıyor
Azra6167 pogacayanakli_aylamm bebeğim 8 aylık kışın hava soğukken ılıtıp veriyordum ama 1-2 aydır dolaptan çıkarıp direk veriyorum
dios_gokta pogacayanakli_aylamm yogurtu çıkarmayı unuttuysam hemen vereceksem cezvede istiyorm yogurdu az
mina00 pogacayanakli_aylamm ben vermeden bır kac saat once yıyecegı kadae kaba koyuyorum sıcak oluyo meyveye ekleyıp verıyorum