ikiKudurukAnnesi Kızım 9 aylık ve bıngıldagı kapanmaya başlamış ama kafa çapı normal dedi doktor fakat çevremdekiler geç kapanması daha iyi erken diyorlar bende kafama taktım biraz sizce erken mi cidden sizin bebeklerinizin ki ne zaman kapandı ?
Ssultannn ikiKudurukAnnesi benim kızımında 9.ayında kapanmaya başlayıp bir yaşında tam kapanmıştı normal dedi doktorumuz
Mlke301020 ikiKudurukAnnesi benimki 4 aydan sonra kapandı . Bizim hissetmediğimiz bıngıldaklar var onun işin her ay kafa çevre takibi yapılmalı.
dios_gokta ikiKudurukAnnesi 4. Ayında kapanmaya basladı ve 8. Ayda tamamen kapandı şuan kapalı 14 aylık hıc bı sıkıntımız yok kafa cewresı büyümeye dewam ediyor 7aylık oturdu 10bucuk aylık yürüdü genel olarak gelişimi ıyı doktor korkacak hıç bısey yok dedı
Ssultannn ikiKudurukAnnesi 9.ayında kan tahlili istedi doktorumuz yaz başına kadar 3 damla kullan demişti şimdi 14,5 aylık kızım geçen ay sonu bıraktım
dios_gokta ikiKudurukAnnesi 2 ayrı dr gıttım ben devletteki dr kullan dedı ozeldekı dr kullanma dedı ben 6 7 aylıkken bıraktım canım
Hilalrkmn ikiKudurukAnnesi bizede gcen ebemz dedi kapnmya baslams die ama bir sorun olur fln demedi 9 aylik bnmkide
Sulem Bnde d vitamini kullaniyorum 4 bucuk ayligiz ama hemsire aynı duruyor dedi 6 aylikkenmi kapanması lazim 🤔
ikiKudurukAnnesi Sulem hayır canım 18 aya kadar dedi doktor 9 aylıgız kapanmaya başlamış bana erken geldi