Bodurtugce Merhaba hanımlar 16 aylık kızım var 2 günden beri huzursuz dün burnundan gelene kadar kustu yemek yemek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım böyle olan var mı
sevdeninasafkosu Bodurtugce sizi korkutmak istemem ama usutmesdiyse covid olma ihtimali varmıdır yeğenim de aynı belirtileri gösterdi ailecek covid olduklarını ogrendiler
Sedaaras09 Bodurtugce benim bebeğim boğaz enfeksiyonu oldu dr yediği birşeyden değilse eğer şuan çocuklarda salgın varmış öyle dedi geçmiş olsun
Yusufum02 Bodurtugce oğlum aynı hiç birşey yemıyor 3 gündür kusuyor bugün kusmadı çok şükür kendimde bebeğimede hazır su verdim içtiğim ayrana bile hazır su koydum bakalım 🤔
Bodurtugce Eesay onuda düşündüm ama havalar güzel ince giydirmiyorum ona rağmen ağrı kesici verdim yine aynı
24efem Bende şimdi post açtım benzer durumları yaşıyoruz. Oğlum da ilk gün 2 defa ağız dolusu kustu hiçbir şey yemiyor
Bodurtugce Sedaaras09 ya farklı olarak bezelye yedi günlük yediği şeyler hep diğerleri ondan olabilir mi acaba
Ertonunannesi İnstagramda bi sayfada okumuştum Çeşme sularında salgın varmış çocuklarda ateş kusma gibi belirtiler gösteriyormuş Dr söylemiş hatta bazı çocuklar 2 3 gün hastanede yatıyomuş