zarifbirhanim Kuzenimizin düğünü var. Kızıma bu elbiseyi aldım. Üzerine incili beyaz hırka alcam. Toka çorap ve ayakkabı olarak nasıl kombinleyebilirim. Pembe dışında ne renk gider. Güzel toka ve çorap alabileceğim yer var mı
mermik zarifbirhanim ben ekru alırdım 🌸 çorap hava uygun olursa diz altı çoraplardan ekru. Toka da bordo bile olabilir farklı olur
zarifbirhanim Milamoms Kuzu nolur nolmaz diye. Boluda yaşıyoruz. Burda güneşli havada aniden sağanak başlıyor, gunes tepeden vursada soğuk soğuk esiyor. Akşam dışarıda olacak soğuk olursa üzerine giydirmek için.
Minikprenses5481 zarifbirhanim bnde kaynaslidaym gercktn buralarn havasi bir garip bu arada beyaz yada krem yapabilirsn yada morda gzl durur
zarifbirhanim AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Teşekkür ederim kuzu. Lila olur mu peki o da aklımdaydı 🤭🤭
AA201207 zarifbirhanim incili toka taç bandana türü bişey olabilir çorap rengini pembe/pudra devam edip ayakkabısını da krem rengi seçebilirsiniz yada saçına elbise tüllü olduğu için tül detayı olan bir toka taç vs olabilir gri/gümüş tonlarda ayakkabıyı da yine aynı gri seçebilirsiniz ama hırka ne renk ve sürekli üzerinde olacak mı mesela krem rengi ve sürekli üzerinde duracaksa grili kombin olmaz bence.. elbise çok güzelmiş bu arada güle güle giysin her türlü kombin yakışacaktır minnosa 🌺😊
zarifbirhanim AA201207 Kesinlikle haklısın. İncili taç harika olur. Altına da tüllü beyaz çorapla çok güzel olur 💕
Nik_mik_yok zarifbirhanim hırka giyecekse,külotlu corapla güzel olur beyaz yada ekru. Ayakkabı ve toka da aynı renk olabilir ,makosen ayakkabı ve fiyonklu toka yada saç bandı
jap zarifbirhanim little honey bunnies, la mabelle sayfalarından ayakkabı bakabilirsiniz fiyatlar biraz yüksek ama. Lcw da da babetler vardı. İnce beyaz düz çorap giydirirdim ben olsam elbise detaylı zaten baya. Tokaları da pembe seçebilirsiniz