Sarelle Kızlar bebeğimin kakasinda kan gördüm bu ikinci ilkinde bı tane nokta kadardı doktora sordum önemli değil bidaha olursa tahlil verirsin dedi bugün de daha fazla gördüm doktora gideceğim ama neden olur bilginiz varsa yazabilirmisiniz . Bide kaka tahlilini nasıl alıyorlar
Gizemre Sarelle süt alerjisidir büyük ihtimalle süt ve süt ürünleri yemeyin biraz süt yoğurt peynir vb gözlemleyin yine olursa test yaptırrsınız
Hayatim Sarelle canım aynı sorunu biz de yaşadık . Kan kakayla karişik miydi ayrı mi gelmiş? Süt alerjisi olabilir o zaman sana diyet veriyorlar canım bizimkisi kendini çok zorladığı için makatta çatlak oluşmuş ondan dolayı olmuş biz krem sürdük geçti artık olmuyor . Eğer kakayla karişik geldiyse ki umarım öyle değildir o zaman da bagirsaklariyla ilgili bir sorun olduğu anlamına geliyormuş canım Alalh acil şifalar versin
Egemss Sarelle oğlumda da oldu dr götürdük aynı gün Diş çıkarma evresinde oluyormuş öyle mikrop kapmış dedi, bağırsaklarında maya Mantarı denilen mikrop çıktı, ilaç verdi iyi oldu bir daha tekrarlamadı, bende temizliğine daha fazla dikkat ettim tabi,
Sarelle Gonul_celen sadece kakada kan olunca da süt alerjisi mi.oluyor başka bı belirtisi yok gibi çünkü
Mom34 Evet canım süt alerjisi belirtileri arasında bu da var. Gaita testi bebek bezine yapınca test icin çubuklu tüp var. Çubuğa dışkısını sürüyorsunuz.
Sarelle Mom34 teşekkür ederim canım :) peki sadece kan olunca da alerjimi oluyo başka bı belirtisi yok çünkü
Sarelle Gizemre beklemem de bı sıkıntı olmaz demi . Bide sadece kan var süt alerjisinin başka bı belirtisi yok gibi
Gonul_celen Sarelle kuzenim de vardı süt ürünü tükettiği için bebege de geçiyordu 1 yasına kadar süt ürünü vs tüketmedi ama sonda ztn geçiyormuş
Laayla Sarelle pişik gibi alerjik noktalar çıkıyor sağında solunda bazen geçmeyen pişik oluyor bi de midesi ağzına geliyor
Gizemre Sarelle yani bi sıkıntı olacağını sanmıyorum alerji büyük ihtimalle siz gözlemleyin ama içm rahat etsin derseniz test yaptırırsınız kaka ve kan testi yapıyorlar diye biliyorum doktorun size diyeceği şeyde yediklerine dikkat et gözlemle olur zaten kan en büyük belirtisi diğerleri olmadan da olabilir
Sarelle Hayatim kakayla karışık mıydı hatırlamıyorum hiç dikkat etmedim ona tam bezi değiştirdiğim sırada yaptı . Benim kızım da kendini çok zorluyor çatlakta olabilir neyse götüreyim doktora içim rahat etsin
Sarelle Gizemre bı kez daha gittim yine olursa gelirsin dedi önemsemedi hiç . Neyse bakalım biraz dikkat ediyim yediklerime teşekkür ediyorum
Sarelle Egemss benim kızım daha 2 buçuk aylık falan alerji falan olabilir büyük ihtimalle inşallah başka sıkıntısı yoktur yavrumun nolursa olsun insan endişeleniyor işte
Rainnn Sarelle Bende geçen hafta nokta kadar gördüm bi sonraki kakasında biraz daha çoğalmıştı ertesi gün aşısı vardı zaten resimlerini çekmiştim gösterdim doktora çatlak olabilir dedi baktı poposuna birşey görünmüyor süt alerjisi olabilir dedi mamayı değiştirebiliriz bu aralar sütü peyniri yoğurdu fazla ye bakalım tekrar olcakmı olursa hemen getir test yapalım dedi. Umarım bir şey yoktur sizdede bizdede, geçmiş olsun.